2777
2789
نه اصن گناه بچه چیه؟؟؟بدنیا بیارش بده ب اون مردتیکه چطوری پول داره ۱۰۰ تومن میده قهبه میخوره جونش در ...

همه مادرها پشت پسر هستند اولش دعوا می کنند بعد سعی می کنند زن رو بد نشون بدن تو خانواده و حق رو به پسر بدهند

اشتباه نکن مادرشوهر ها دوستدار عروس نیستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بهم بگه چطور این خانوم صدا ضبط کرده حس میکنم خالی بندی آخه چرا جواب نمیدی الان سه بار تو دو تایپ ...

حالش خرابه حالا قبلا توتاپیکاش شرح کامل داده

ازتوگوگل پلی برنامه ضبط صدا.ی دایره قرمزه ی گردی سبز وسطش

بعدم تنظیماتشو جوری کن ک نیاد بالا موقع مکالمه مخفیش کن

شوهرم پیشم خوابیده ولی نمیدونم چرا از ذهنم میگذره اونم اینکارو میکنه و باید ازش جداشم . وای خدا چرا انقدر به مردای کثیف ازادی عمل دادی خدا همه این مردا رو لعنت کنه😡😡😡

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ب نظر من برو. خونه مادرت ب ی بهانه ای. مثلا ب مادرت بگو ک شوهرم یکم اخلاقش تند شده. میخام بمونم خونه ...

بره ک دیگه رسما مرتیکه برمیداره میاره طرفو خونش! یا راحت میپیچه میره!!!

تنها زمانی میتونه بره ک قصدش جدایی کامل باشه! اونوقت با هزارتا بیماری بیاد سراغ زن بیچارش🙈

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
حالش خرابه حالا قبلا توتاپیکاش شرح کامل داده ازتوگوگل پلی برنامه ضبط صدا.ی دایره قرمزه ی گردی سبز و ...

مرسی عزیزم 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
یکی بهم بگه چطور این خانوم صدا ضبط کرده حس میکنم خالی بندی آخه چرا جواب نمیدی الان سه بار تو دو تایپ ...

من یه گوشی داشتم خود به خود ضبط میکرد ..رفتم تو تنظیمات لغو کردم 

میتونین گلدوزیامو توی این پیج ببینین@gol__kook
اوه پ درست بشو نيس 😶 خدا لعنت كنه مرد و زن خائنُ  ب لجن كشيدن جامعه رو

اره واقعا🤦🏻‍♀️ اختیار پایین تنشونو ندارن!

گفته میخوام بخورمت🤮🤮

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
من یه گوشی داشتم خود به خود ضبط میکرد ..رفتم تو تنظیمات لغو کردم 

من خیلی دوست دارم رو گوشی شوهرم ضبط کنم 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
توروخدا راهنماییم کنید چطور ازش تعهد محضری بگیرم؟

من نظرم اينه حالا ك ب خودشم گفتي قبلا هم تكرار كرده برا زندگيت شرط بزار ك اگه خونه ب نامم بزني يا هرچي ك داره و حضانت بچه رو بگير بشين سر زندگيت. اين ي طرف قضيه هست ي طرفم فكر خودته. تو ميتوني فراموش كني؟ مث خوره اين افكار داغونت نميكنه؟ 

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️