الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم پیشم خوابیده ولی نمیدونم چرا از ذهنم میگذره اونم اینکارو میکنه و باید ازش جداشم . وای خدا چرا انقدر به مردای کثیف ازادی عمل دادی خدا همه این مردا رو لعنت کنه😡😡😡
حالش خرابه حالا قبلا توتاپیکاش شرح کامل داده ازتوگوگل پلی برنامه ضبط صدا.ی دایره قرمزه ی گردی سبز و ...
مرسی عزیزم
خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
من یه گوشی داشتم خود به خود ضبط میکرد ..رفتم تو تنظیمات لغو کردم
من خیلی دوست دارم رو گوشی شوهرم ضبط کنم
خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖