2777
2789

به هيچ كس نگو ، به خانواده إش بگي سبك مي شي میدون براش باز می شه خانواده خودت هم یکسره بهت می گن جدا بشو 

به نظر من اگر قصد طلاق نداری به هیچ کس نگو 

بچه هفت ماهه قابل سقط نیست اما اگر شرایط اش رو داری جدا شو هر چند تضمینی نیست همسر بعدی آدم درستی باشه 

اما زندگی با استرس خیانت لحظه ای خودش یک نوع شکنجه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم از کجا معلوم قبل ازدواج این همه مردا رابطه دارن .کلا اغتاده تو ذهنم هم هپاتیت هم ایدز میخوام سف ...

الکی خودتو تو وسواس ننداز! چیزی دیدی مگه؟

ایدز و هپاتیت ب همین راحتیام نیستا

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

اول بايد ببينى خودت مى خواى چى كار كنى با اين مرد مى خواى باهاش ادامه بدى يعنى بسازى و بسوزى يا نه مى تون جداشى 

بعد برو به فكر اينكه بكنى تو بوق 

ببين اگه بخواى بشينى و باهاش زندگى كنى و اينجورى به همه بگى كه ابروش بره، اينطور نيست واسه يه روز خوشى ميگى دلم خنك شد بعدش چى ؟! كم كم ميشى اون زنه كه شوهرش بهش خيانت كرده و از اون طرف هم شوهرت كه سابقم داشته كلا پرده ها پاره ميشه و ممكنه دفعه بعد جلو خودت بكنه 

اگه توانايى جدا شدن و ندارى لالى كرى كورى ... والسلام 

اگه نه كه بحثش جداس

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

تهدیدش کن بترسه بگو به پدرومادرت میگم یا به همه میگم ازش قول بگیر که تکرار نکنه به کسی نگو چون اگه آبروشو ببری دیگه زندگی کردن باهاش فایده ای نداره

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
اگه نمیتونی تحمل کنی و میخوای طلاق بگیری به همه بگو و بعد از به دنیا اومدن بچه طلاق بگیر ولی اگه میت ...

به خودش گفتم

کلی قسم و آیه که اشتباه بوده

من با هیجکس رابطه نداشتم

انگشتم به کسی نحورده

دروغ میگههه😭😭😭😭

میگفت من مخصوصا خودم اون مکالماتو ضبط کردم برای کسی میخواستم

همش دروغ میبافه

یکی بهم بگه چطور این خانوم صدا ضبط کرده حس میکنم خالی بندی آخه چرا جواب نمیدی الان سه بار تو دو تایپکت پرسیدم   

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
اگه نميخواي جدا شي ب روش بيار ازشم تعهد محضري بگير ك تكرار كرد بدبختش كني😐

عشقم قبلا هم مچشو گرفته! این ادم بنیادش خائنه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
ن ابرو براش نمیذارم میدم چند نفری چقد واقعا خرابن وای خدا 

ای عزیزم!!! اینا کارشونه

شما بگو ۱۰‌نفر!!! بازم جواب میدن

پس چکارکنم ؟ اگه بازم تکرار کرد چی؟

ب نظر من برو. خونه مادرت ب ی بهانه ای. مثلا ب مادرت بگو ک شوهرم یکم اخلاقش تند شده. میخام بمونم خونه شما ادبش کنم. از اون ور ب شوهرت بگو من میرم خونه پدرم. دیگه نمیتونم با مردی ک زنش رو ب این روز انداخته و بچه ب این معصومی و پاکی تو شکمم کاشته ولی ی ز ی ر خ و ا ب کثیف انتخاب میکنه زندگی کنم. نمیتونم کنارش باشم. دیگه جوابشو نده ببین عکس العمل چیه. اصلا زیاد حرف نزن ک قبح اش بریزه بگه دوس داشتم. چون برگ برنده ات رو از دست میدی. اگه خیلی اظهار پشیمونی کرد بگو باید مثلا حق طلاق بهم بدی، چمیدونم خونه ب نامم برتی، حضانت بچه. خلاصه چیزی ک برات مهمه. ولی نشین تو خونه بساز.