2777
2789
عنوان

ریسه رفتن نوزاد

2982 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من یه سوال دارم کسی اطلاعی داره ممنون‌میشم کمکم کنید

دختر من ۱۹ ماه است گاهی اوقات که گریه میکنه کبود میشه اوایل زیاد بود الان خداروشکر کمتره اما‌هته پیش تو پارک‌افتاد زمین‌ وکبود شد وازحال رفت وبا تنفس مصنوعی برگشت کسی اطلاعی داره بچه چطور خوب میشه دارو باید مصرف کنه؟؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
1
25%
۲
3
75%

سلام

من تجربه دارم 

دختر من از پونزده روز بعد تولد ریسه میرفت خیلی برلم وهم انگیز بود واقعا قطع میشد نفسش چقد من گریه میکردم با هربار ریسه رفتنش من میمردم و زنده میشدم گاهی با شوهرم گریه میکردیم بعد از چندبار ریسه رفتن در شب اول که نصف شب اتفاق افتاد بردم دکتر فرداش و نوار مغزی هم گرفتم ازش ولی دکتر گفت هیچ مشکلی نداره و نوعی مدل گریه کردنه و رفته رفته درست میشه و تا پنج سال خیییلی بهتر میشه. اما این که میگید از حال رفت شاید براثر ضربه یا ترس شدید اینطور شد 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ریسه میره امسال میره مدرسه خیلی نگرانم خدا کمکمون کنه دکتر بردمش گفتن این بچه ها یه سوراخ ریز توی قلبشون هست که معمولا بزرگتر که میشن درست میشه دکتر گفت باید حواسم بهش باشه چون دختر من با درد ریسه میزه دلم کباب براش 

خدایا هزاران بار شکرت

ژنتیکیه منم خواهرشوهرام و شوهرم اینجور بودن دخترم خم اینجوری میشد الان 6 سالشه الحمد الله گریه آنچنانی خیلی وقته نکرده ک اونجوری بشه خداروشکر ،ولی تو آون لحطه باس ن رو فشار بدین محکم و اب بریزین رو صورتش وای خیلی بده یادمه یه بار ماله دخترم طولانی شد شوهرم بردش تو حیاط داد میزد شیلنگ آب و باز کرد روش خوب شد خیلی بده گریم گرفت یادم افتاد سعی کنید زیاد گریه نکنه زود ساکتش کنید 

ببینید دختر من نوزاد که بود بردم چندین دکتر و دکتر اعصاب کودکان حتی و نوار مغز. همشون یک اتفاق نظر داشتن که آیا بعد از ریسه رفتن بیحال میشه و خواب آلود؟ اگر اینطوره باید پیگیری بشه اگر نه طبیعیه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
دکتر بردی؟

آره ازشم پرسیدم گفت چیزی نیست تازه بهش گفتم نفسش قطع میشه خدای نکرده میترسم اتفاقی براش بیوفته نفسش میره باخنده گفت خانوم نفسش کجامیره؟؟ نگران نباش چیز خاصی نیست ولی منوشوهرم وقتی ریسه میره دیوووونه میشیم از ترس