2777
2789
عنوان

بچه ها زن و مرد ازچه نظر های باهم فرق دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 28 پست

تقصیره خودمونه! 

ما زنها خودمونم خودمونا قبول نداریم! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن و مرد خیلی تفاوتا دارن

ولی باید به همه به دید انسان نگاه کرد

زن و مرد رو جدا ندونیم همه انسانیم

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

میشه بگی چیشون شبیه همه؟ کلا دنیا شون هم با هم متفاوته، ولی اون که شما داری راجع بهش صحبت میکنی حقوق زن و مرده و‌نوع نگاه فرهنگ ما به این دو‌موجوده  متاسفانه. حتما یه روز درست میشه ولی حتما خیلی زمان میبره.

کیمیاگر شده ام ...

خب زنا چون جیگرن بعیده کارای بدی بکنن در شانشون نیست

مثل خیانتو اینا.بعدشم خانما باید مثل پرنسسا زندگی کنن ساعت ۱۲زن توخیابون واسه چیشه  

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

کلا زن و مرد دو موجود متفاوتن! 

مردان مریخی زنان ونوسی!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...