2777
2789
عنوان

دعای زبان بند

31555 بازدید | 37 پست

سلام کسی میدونه دعای زبان بند تو کدوم سوره وایه تو قرانه هر کی میدونه بگه عصرم تاپیک زدم کسی جواب نداد

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏

من متاسفانه مسافرتم اگ خونه بودم از دفترم میدیدم برات

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واقعا سودی نداره، قران از این خاصیت ها نداره مراجع هم ردش کردن و گفتن شان این کتاب پایین میاد و در حد کتاب طلسم های هندی و عبری میشه🌷🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
دقیق نمیدونم ولی یکیشو میدونم سوره یس هست  اولش اینه الیوم نختم علی هر وقت میرم خونه مادرشوه ...

تاثیر داره

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

هر روز، اول غسل کند و بعد از نماز صبح یا مغرب یا نماز شب، اول صد بار بر حضرت محمد و آل او صلواتبفرستد و سه بار سوره توحید، ده بار آیت الکرسی، یک بار سوره فلق و ناس، هشتاد بار ذکر یا حسیب، ده بار لا حول لا قوه الا بالله العلی و العظیم بخواند و بعد به خود فوت کند و بگوید

خداوندا، به حق اسماء عظیمت و به حق یا حسیب و یا قابض یا جبار یا قهار یا فتاح و به حق محمد و آل او (چهارده معصوم را اسم ببرد) مرا از شر حسودان و جادوگران و زبان بدگویان و از شر جن و انس و بد خواهان تا آخر عمر در امان خودت حفظ کن.

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
اینو می خونید طرف نتونه حرف بزنه؟ یه کم بدجنس بازی نیس

نه خو برا جاهایی که کارت گیره یا خطر حرف دیگران تهدیدت میکنه وگرنه ادم که همینجوری نمیخونه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود