2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا نمیگم صددرصد سردرمیارم ولی اونچیزی که من فهمیدم و نوشته نباید نگران کننده باشه بیشتر نشون میده مادرتون احتمالا میگرن دارن یا همچین چیزی 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
چرا سردرد زیاد میگیره

از نیاط ایسکمیک گفته حالا یا میگرنه یا عصبهای گردی مشکل داره ولی به نظر کلمات درکل چیز وحشتناک غیر قابل درمان نیست راحت بخواب ،برای سلاتی مادرتون بدای حضرت زهرا صلوات نذر کنید انشاالله سلامتی ایشون برمیگرده

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
از نیاط ایسکمیک گفته حالا یا میگرنه یا عصبهای گردی مشکل داره ولی به نظر کلمات درکل چیز وحشتناک غیر ق ...

گردنش زیاد درد میکنه اتفاقا

مرسی عزیزم جواب دادین دعا کنین برای مادرم توروخدا

MS چرا؟ چیزی که مربوط به ام اسه نوشته؟ 

شاید،ولی مادرتون فقط سردرد دارن ام اس اولین علامتشون تاری دید و بی حسی دست و پاست بعیده تاحتمالا میگرن به هر حال نگرانی نداره ام اس یا میگرن هردو قابل کنترله نگران نباش گفتم صلوات نذر کن به خیر بگذره

گردنش زیاد درد میکنه اتفاقا مرسی عزیزم جواب دادین دعا کنین برای مادرم توروخدا

قربونت عزیزم محتاج دعا هستم، حتما