2777
2789
عنوان

خانمای یه سوال دارم میشه نظرتونو بدین ممنون میشم..

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 37 پست
خب بذار بیلن شاید شرایطش خوب بود و پسندیدی , اگه اهل دوستی و خودت اشنا شدن نیستی پس باید اجازه بدی ب ...

نه اونو عمرا نیستم. ولی خانمه اولش چندبار پرسید چندسالته من نگفتم بعد دیدم زشته گفتم 30 ولی گفت سنتون به اونی که میخوام میخوره ولی اصلا بهتون نمیاد و ازاین تعارفات. ولی بعدا برگششت به اصرار شماره گرقت.اخه 31 سالمه

نه اونو عمرا نیستم. ولی خانمه اولش چندبار پرسید چندسالته من نگفتم بعد دیدم زشته گفتم 30 ولی گفت سنتو ...

خب پس اگه اینجوریه اجازه بده بیان و بیشتر اشنا بشین ایشالا که خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون. خب دوستداری از روی چی پسندیده بشی؟

منو بشناسه ..عقیده ام رو بدونه..تحصیلاتم..خانوادم..شغلم....خیلی ببخشید ولی حس گوسفند بودن بهم دست میده اگر ببینم بخاطر شکل ظاهریم خوششون اومده همونطور که یه گوسفندو نگاه میکنن ظاهرش خوب باشه و سالم باشه! ادما 80% شناخت از روی روحیات و عئاطف هست نه ظاهر..طاهر فقط میگه سالمم و دخترمم یا مثلا سفید یا سبزه هستم..این اصلا برای ازدواج معیار کافی نیست میشه نهایتا 20% قضیه!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
منو بشناسه ..عقیده ام رو بدونه..تحصیلاتم..خانوادم..شغلم....خیلی ببخشید ولی حس گوسفند بودن بهم دست می ...

خب یکی یه جایی شمارو دید باید یه جوری بهت نزدیک شه تا بتونه اینارو بفهمه یا نه؟ یکی ادرستو میپرسه یکی شغل و محل کارتو میپرسه و یکیم شماره میگیره که بعدا بتونه پیدات کنه. اتفاقا من اصلا خوشکل نیستم    

خب یکی یه جایی شمارو دید باید یه جوری بهت نزدیک شه تا بتونه اینارو بفهمه یا نه؟ یکی ادرستو میپرسه یک ...

اره میتونه بهت نزدیک بشه سر صجبت باز کنه..اشنا بشه..ارتباط برقرار کنه.. نه اینکه بگه شمارتو بده بیام خواستگاری!!!

اره میتونه بهت نزدیک بشه سر صجبت باز کنه..اشنا بشه..ارتباط برقرار کنه.. نه اینکه بگه شمارتو بده بیام ...

خب یه خانم 60 ساله چه وجه اشتراکی میتونه بایه دختر 30 ساله داشته باشه که بخواد به اون بهونه شماره بگیره؟ 

خب یه خانم 60 ساله چه وجه اشتراکی میتونه بایه دختر 30 ساله داشته باشه که بخواد به اون بهونه شماره بگ ...

من کلا با اینکه خانوم بره شمارشو بگیره مشکل دارم....پسره خودش دختررو بپسنده خودش ارتباط برقرار کنه به مامانش چه ربطی داره

من کلا با اینکه خانوم بره شمارشو بگیره مشکل دارم....پسره خودش دختررو بپسنده خودش ارتباط برقرار کنه ب ...

اها. اره خب اونجوری خیلی بهتره منم اون مدلی بیشتر قبول دارم ولی خب هرکسی یه جوریه دیگه. خیلی از پسرام میرن یکیو پیدا میکنن و باهاش توافق میکنن ولی اخرش با کسی ازدواح میکنن که مادرشون پسندیده. کلا خلن  

اها. اره خب اونجوری خیلی بهتره منم اون مدلی بیشتر قبول دارم ولی خب هرکسی یه جوریه دیگه. خیلی از پسرا ...

خوب یعنی نپسندیده دیگه..اونقدرا خوشش نیومده..اتفاقا بهتره جای اینکه بعد ازدواج اذیت کنه ول کنه بره همون اول هیچی نشده میشناسیش

اره دقیقا خودشونو نشون میدن

مریم جان ی سوال داشتم تو سیگنال که میخوای بخری از کدوم کانال راهنمایی میگیری ؟و بعد خودت میری تحلیل میکنی

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
مریم جان ی سوال داشتم تو سیگنال که میخوای بخری از کدوم کانال راهنمایی میگیری ؟و بعد خودت میری تحلیل ...

سلام من نمیخرم. توی گروهها و کانالهای مختلف که میگردم یکی یه چیزی معرفی میکنه من میرم تحلیلشو درمیارم و میبینم اگر خوب بود و جای خوبی بود میخرم اگر نبود هیچی.

سلام من نمیخرم. توی گروهها و کانالهای مختلف که میگردم یکی یه چیزی معرفی میکنه من میرم تحلیلشو درمیار ...

همون کانال و گروه های مختلف میشه لینکش بذاری من تازخ دارم یاد میگیرم بهش نیاز دارم ممنونم 

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤

سلام عزیزم

شما اطلاعاتی در مورد دستگاه ماینر دارین؟

خودتون خریدین؟

چطوریه دستگاه ماینر خوبه یا بورس

تو زه تاپیکی درمورد ماینر دیدم شما هم نظر دادین 

برای همین ازتون پرسیدم