یکی از فامیلای بابام اینه اتفاقا همین روز دوباره با همسرش دعوا کرده بود مرده پولدار ولی دییوونه گیرای الکی فحشای الکی گذشته ها رو شخم میزنهو یه چی پیدا میکنه به زنش گیر میده گیر میده تا وقتی که اون بدبخت یه جی جواب بده این خون راه بندازه
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
عقده ای های تازه به دوران رسیده من لیسانس هستم ایشون دیپلم هم نداره . از لحاظ ظاهری خیلی جلوترم . ا ...
.عزیزم جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته مگه چن بار دیگه زنده میشی و زندگی میکنی همین یه باره تو وقتی تو یه مسافرت یه جاده رو اشتباهی بری واسه رسیدن به مقصدت مسلما برمیگردی از جاده ی اشتباه نمیگی حیف شد اون مقصداصلی رو دوست داشتم ولی دیگه حالا که اشتباه اومدم باید تا ته اشتباه برم ؟میارزه خودتو نجات بدی من بهت اطمینان میدم مریض روانی درمان نمیشه یا حداقل درمانش سخته شوهرت از روان مریضه البته طبق تعریف خودتو تشخیص پزشک... پیر میشی باهاش محکم باش تو حتی اگه الان نود سالتم بود و تا نود و یک سالگی زنده بودی من بازم میگفتم به خودت فک کن که حداقل اون یه سالو زندگی کنی
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
بعله دقیقا الان جوونم من خیلی شاد و پرانرژی هستم . واسه هرچیز کوچیک خوشحال میشم . اینم ...
تو سنگین و خانومی چی میخوان بگن مردم ؟واسه هر کاری مردم حرف دارن به قول اون فیلسوفه اگه بدونید مردم به یه سردرد معمولی خودشون بیشتر از مرگ من و شما اهمییت میدن انقد بخاطرشون مسیر زندگی خودتونو عوض نمی کنید