2777
2789

یکی از فامیلای بابام اینه اتفاقا همین روز دوباره با همسرش دعوا کرده بود مرده پولدار ولی دییوونه گیرای الکی فحشای الکی گذشته ها رو شخم میزنهو یه چی پیدا میکنه به زنش گیر میده گیر میده تا وقتی که اون بدبخت یه جی جواب بده این خون راه بندازه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
یعنی کم تحقیق کردی بهر حال مقصر این ماجرا خودتم بودی گفتین شرایط مالی خوبی دارین و همسرت اینو بعنو ...

بله خیلی اصرار به ازدواج کرد منم قبول کردم

وضعمون معمولیه . مریضیش شدیده . کلا جاهای قدیمی نمیتونه بره . بی دلیل میمونه تو خیابون . حرفو تکرار میکنه . تمرکز نداره . همیشه استرس داره ، حتی کارهای عادیشو نمیتونه انجام بده

موندم کلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خیلی اصرار به ازدواج کرد منم قبول کردم وضعمون معمولیه . مریضیش شدیده . کلا جاهای قدیمی نمیتونه ...

والا زندگی با چنین افرادی که بیماریشون مشهوده سخت هست و نیاز به تصمیم قاطعانه داره. شما فرزند دارین؟

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
یکی از فامیلای بابام اینه اتفاقا همین روز دوباره با همسرش دعوا کرده بود مرده پولدار ولی دییوونه گیرا ...

عقده ای های تازه به دوران رسیده

من لیسانس هستم ایشون دیپلم هم نداره . از لحاظ ظاهری خیلی جلوترم . ادب و فرهنگ   ...

زخم زبون زدنهاش تمومی نداره 

قسم میخورم چقدر اصرار به ازدواج کرد 

حیف شدم حیف 

عقده ای های تازه به دوران رسیده من لیسانس هستم ایشون دیپلم هم نداره . از لحاظ ظاهری خیلی جلوترم . ا ...

.عزیزم جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته  مگه چن بار دیگه زنده میشی و زندگی میکنی همین یه باره تو وقتی تو یه مسافرت یه جاده رو اشتباهی بری واسه رسیدن به مقصدت مسلما برمیگردی از جاده ی اشتباه نمیگی حیف شد اون مقصداصلی رو دوست داشتم ولی دیگه حالا که اشتباه اومدم باید تا ته اشتباه برم ؟میارزه خودتو نجات بدی من بهت اطمینان میدم مریض روانی درمان نمیشه یا حداقل درمانش سخته شوهرت از روان مریضه البته طبق تعریف خودتو تشخیص پزشک... پیر میشی باهاش محکم باش تو حتی اگه الان نود سالتم بود و تا نود و یک سالگی زنده بودی من بازم میگفتم به خودت فک کن که حداقل اون یه سالو زندگی کنی

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
.عزیزم جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته  مگه چن بار دیگه زنده میشی و زندگی میکنی همین یه باره تو ...

بعله دقیقا 

الان جوونم 

من خیلی شاد و پرانرژی هستم . واسه هرچیز کوچیک خوشحال میشم . اینم برعکس من سخت میگیره . بدبین یه لحظه اروم نیس . 

فقط از بعد جدایی میترسم از حرف مردم ...

بعله دقیقا  الان جوونم  من خیلی شاد و پرانرژی هستم . واسه هرچیز کوچیک خوشحال میشم . اینم ...

تو سنگین و خانومی چی میخوان بگن مردم ؟واسه هر کاری مردم حرف دارن به قول اون فیلسوفه اگه بدونید مردم به یه سردرد معمولی خودشون بیشتر از مرگ من و شما اهمییت میدن انقد بخاطرشون مسیر زندگی خودتونو عوض نمی کنید 

خیلی سخته،الهی خدا سلامتی رو بهش برگردونه

خیلی خیلی

باباش همه جوره مارو تامین کرده . خونه ی عالی ماشین شاسی بلند 

باور میکنین صبح بیدار میشم میبینم نون تازه خریده گذاشته تو نایلون آویزون کرده پشت در تا از خواب بیدار نشم 

یعنی پدر و مادرش فرشته هستن 

ولی حیییییف نمیذاره آب خوش از گلوم بره پایین