2777
2789

منظورم دوست پسر هست 

لطفا بگید کی شروع شد و چرا تموم کردید

‏تو آتئیست نیستی فقط حال نماز خوندن نداری وگرنه تو بدبختیات قرآنو از عبدالباسط بهتر می‌خونی. (19 سالمه و مجردم)( حوصله کلکل ندارم برای همین پستای دارای توهین و جواب نمیدم ) امیدوارم دلاتون خوش باشه  

دوست پسراي زيادي نداشتم ك بدونم كدومشون سرد بود😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست پسراي زيادي نداشتم ك بدونم كدومشون سرد بود😐

خب من منظورم این نبود ک شما دوست پسر زیاد داری اگر اینجوری برداشت کردید من از شما عذر میخام :) 

‏تو آتئیست نیستی فقط حال نماز خوندن نداری وگرنه تو بدبختیات قرآنو از عبدالباسط بهتر می‌خونی. (19 سالمه و مجردم)( حوصله کلکل ندارم برای همین پستای دارای توهین و جواب نمیدم ) امیدوارم دلاتون خوش باشه  

وای چرا یادم نمیااد

هی وای الزایمر گرفتم

هیچی نبوده چرا

اینکه دوست پسر نداشتم هم موثره تو این فراموشی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
امضات عاليه با صداي بلند خنديدم    

😃😃😃دقیقا. 

البته حرف دل من هم هست

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
با نامزد سابقم که...یکسال ونیم از عقدو هیچ رابطه ای نداشتیم....هیچی بعد ۳ماه یکبار شاید پیام میداد. ...

چرا تموم کردید؟ چیشد ک تموم شد؟

نمیشه اسمشو گذاشت رابطه ولی چند مدت پیش بود که دیروز تمومش کردم چون عاقبتی نداشت

هرچند باهم صمیمی هم نبودیم

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
فکر کردم منظورت با شوهره... من نه دوست پسر داشتم نه الان دارم...یه شوهر دارم که عشقمه ...نفسمه...می ...

انشالله خوشبخت بمونی :)