2777
2789

سلام. من یه رمان نوشتم ومیخوام بدم چاپش کنن ولی هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم.. اینکه باید چ مراحلی رو طی کنم  و کجا برم   چیکار کنم رو ندارم و ایا چاپ کتاب رایگان هست یا نه؟ لطفا هر کس هر اطلاعاتی هر چند کم و کوچک داره بهم بده .. ممنون میشم 

رایگان منتشر نمیکنن

ولی من ی سایت میشناسم که به طور رایگان کتابتو قرار میده تو سایتش 

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هنوز ندادم واسه چاپ .. نوشتمش و تموم شده ...  

اینام پی دی اف قرار میدن ی سر بزن ببین شرایطش چجوریه

من اطلاع دیگه ای ندارم

راستی رمانت چه موضوعی داره؟

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙

سلام 

من رمان که نه اما قرار بود یه کتاب رنگ آمیزی کودک چاپ کنم 

مراحلش این بود که یه نسخه از کتابی که میخوای رو خودت تایپ میکنی پرینت میکنی و میبری پیش یه ناشر 

اون اگه قبول کنه یه هزینه میگیره و کل مراحل رو خودش برات انجام میده 

اینام پی دی اف قرار میدن ی سر بزن ببین شرایطش چجوریه من اطلاع دیگه ای ندارم راستی رمانت چه موضوعی ...

مرسی عزیزم.. رمانم دلنوشته های یه خانم هست که سالها با یه خیال زندگی کرده و بهش جون و حس داده و و.........

مرسی عزیزم.. رمانم دلنوشته های یه خانم هست که سالها با یه خیال زندگی کرده و بهش جون و حس داده و و... ...

خوبه عزیزم موفق باشی 🌹

چندجا برو و قیمت بگیر از ناشرها 

خیلیاشون با هزینه کم اینکارو انجام میدن 

چون ناشر بااااید حداقل دو بار در سال کار نشر انجام بده و بااین اوضاع کتاب خیلی کارو کاسبی خوبی ندارن .