2777
2789
عنوان

بچه ها من چند روزه با شوهرم قهرم

552 بازدید | 21 پست

تو تاپیک قبل یه مقدار از مشکلمو توضیح دادم از سرکار میاد قربون صدقه دخترمون میره غذا میکشم باهم میخورن خودمم عین کلفت میرم تو اتاق خواب 

چجوری باهاش بر خورد کنم به نظرتون ؟؟؟ 

خوردم کرده غرورمو له کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هم با دخترت بازی کن وقتت رو با اون بگذرون سفره رو جمع کن کاراتو بکن یه چایی بریز بره خودت بشین جل ...

من مشکلی ندارم یعنی اصلا دیگه علافه ای نمونده که حرص بخورم چرا قهریم برا اونم مهم نیست 

با اجازه استارتر. دوستان لطفا واسه این پستم گزارش بزنین ممنون میشم خیلی ضروریه لطف میکنین اگه این کارو کنین در حقم. گزارش زدین لطفا لایک کنین بفهمم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1976497/چجوری-بهش-بفهمونم-ک-ببخشید-نشد-حرف?postId=65837779

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد

شوهر منم از سركار مياد ميدوه طرف دخترم كه اونو بغل كنه ولي من ميپرم تو بغلش ميگم اول من 😂😂😂

سخت نگير بابا بچته آدم كه به بچش حسادت نميكنه 

حالا اگرم نسبت به دخترت بي تفاوت بود به جور ديگه دلت آتيش ميگرفت 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
شوهر منم از سركار مياد ميدوه طرف دخترم كه اونو بغل كنه ولي من ميپرم تو بغلش ميگم اول من 😂😂😂 سخت ...

عزیزم تاپیک قبلشو بخون موضوع اصن این نیست بد متوجه شدی

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭