2777
2789
عنوان

به نظرتون من حسودم یا این حس واقعیه

437 بازدید | 44 پست

مثل خوره یه حس بد حسادت و نفرت افتاده به جونم کل وجوردم شده  کینه دوسدارم یه دعوا راه بندازم.

امروز به شوهرم گفتم برام گل و کیک بخر اونم خرید اورد بعد امشب اومدیم کیک رو بریدیمو  خوردیم ده دقیقه بعدش داداشش زنگ زد بیا مامانم خون دماغ شده بریم دکتر  گفتم خب بگو داداشت ببره گفت میرمو میام.

داداشش خونه بود باباشم هست😡اونوقت شوهر من ول میکنه یک ساعتو نیم فاطله رو میره که بره دکتر منو با بچم تنها میزاره.

خودمو بی تفاوت جلوه دادم ولی عصبیم .چیکار کنم ااه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشه دیگه , هزار تا برادرم کنار مادره باشه ادم دلش پیش مادرشه, خودتو بذار جای اون گلم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

وا مامانشه خب😳

تو مامانت مریض باشه میشینی تو خونت تخمه میشکنی؟

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

درسته مادرشه و اگه من هم بودم صد در صد میرفتم اما خوب وقتی پدرش و برادش خونه هستن چرا زن، میزنن به شوهر شما؟ ماشین دارین؟ 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

تولدت بود؟

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
مادرشه دیگه , هزار تا برادرم کنار مادره باشه ادم دلش پیش مادرشه, خودتو بذار جای اون گلم

ولی اون امروز عصر کنارش بوده زنو بچشو تنها بزاره 😔نمیدونم شاید حق با اونه .

ولی خون دماغ که چیزی نیست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

یکم سعه صدر داشته باشین

اشکالی نداره

زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید

خودت با بچت سرگرم باش و شاد باش تا برگرده....

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.