2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

128 بازدید | 19 پست

دوستان عزیز من دخترم یه ماه و نیم هست خیلی ریزه دکتر گفت شبا بهش شیر خشک بدم . هیچ شیر خشکی نمیخوره نان گرفتم سوپرامیل گرفتم بیومیل پلاس گرفتم نمیخوره به نظرتون چیکار کنم چی بگیرم که بخوره جون بگیره 

اگه شیشه نمیگیره با سرنگ بده بهش.

من روزی ۱۲۰۰ سی سی شیر با سرنگ میدم به دخترم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=96600717]چرا خودتو تقویت نمیکنی ؟؟؟؟شیرت مغز دار بشه.بعد هر یکساعت به بچت شیر بده مخصوصااا شبها تو خواب هم 

هرچی فک کنی میخورم که شیرم قوی بشه دیگه نمیدونم چی بخورم پودر شیرافزا هم میخورم 

اگه شیشه نمیگیره با سرنگ بده بهش. من روزی ۱۲۰۰ سی سی شیر با سرنگ میدم به دخترم

شیشه میگیره همین که مزه شسر خشک میگیره شیشه پس میزنه و شیر بیرون میریزه 

شیشه میگیره همین که مزه شسر خشک میگیره شیشه پس میزنه و شیر بیرون میریزه 

دختر منم با شیشه اب رو میخوره ولی هیچ شیر خشکی رو نخورد‌.

به هر حال اگه خیلی وزنگیریش برات مهمه میتونی با سرنگ بدی در طول روز

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
دختر منم با شیشه اب رو میخوره ولی هیچ شیر خشکی رو نخورد‌. به هر حال اگه خیلی وزنگیریش برات مهمه میت ...

شیر چی بدم؟مشکل من شیشه نیس شیر خشک دوست نداره 

شیر چی بدم؟مشکل من شیشه نیس شیر خشک دوست نداره 

خوب منم همینو میگم. 

دختر منم هیچ نوع شیر خشکی رو نخورد.

ببین مزه ی شیرخشکا فرق زیاد ی با هم نمیکنن .

کلا بیس تمام شیرخشکا یکیه.

[QUOTE=96600717]چرا خودتو تقویت نمیکنی ؟؟؟؟شیرت مغز دار بشه.بعد هر یکساعت به بچت شیر بده مخصوصااا شب ...

مغزی جات بخور.قلمه بگیر توغذاهات بریزِ.

پای مرغ بگیر ژلاتین کن تو غذاهات بریز.اب نخود یا بگوشتِ.کله پاچه و سیرابی.اینا هم شیر زیاد میکنه هم قوی تر میکنه.اجیل مخصوصاااا ولی کلا اصول غذایی رعایت کن که خدای نکرده بچت رفلاکس نگیره.

من اصلا شیر خشک دوست نداشتم. خداروشکر. لازم نشد سعی کردم با تغذییه میزون.کنم.والا اوایل شیرم کم.بود چند روز شیر خشک دادم بچم اذیت شد کل قوطی از ترس انداختم دور😒

خوب منم همینو میگم.  دختر منم هیچ نوع شیر خشکی رو نخورد. ببین مزه ی شیرخشکا فرق زیاد ی با هم ...

اهان یعنی همون شیر خشک با سرنگ بدم میخوره ؟؟؟خدا کنه کلافه شدم