2777
2789

من میگم شما کامل کنین

مواد کاهنده شیر مادر

۱_ نعنا

۲_ جعفری

۳_ کرفس

۴_ ...

مواد افزاینده شیر مادر

۱_ شوید و تخم شوید

۲_ رازیانه

۳_ شنبلیله و تخم شنبلیله

۴_ زیره

۵_ انار

۶_ آب هویج

۷_ دلستر

۸_ جو و جودوسر

۹_ شیر

۱۰_ انواع مرکبات

مواد مغذی و چرب کننده شیر مادر

۱_ انواع مغزیجات به خصوص بادام

۲_ کره محلی

۳_ خامه

۴_ سمنو

۵_ شاهدانه

۶_ کنجد

۷_ سیر

۸_ کله پاچه و گوشت گوسفند

۹_ انواع جوانه

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خربزه و طالبی‌. شیر رو بشدت زیاد میکنه. مواد قندی و شیرین شیر رو زیاد میکنه.

چای شیر رو زیادمیکنه. 

آبمیوه و انواع مایعات خصوصا شیرین باشند

ماع الشعیر گندم هم شنیدم شیر رو زیاد میکنه.

زولبیا بامیه شیر رو بشدت زیادمیکنه بخاطر شیرین لودنش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......
برای مامایی که دختر دارن عرق رازیانه . برای مامایی که پسر دارن عرق زیره  ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

آره من کلی گفتم من خودم رازیانه نخوردم اینم بگم زیره به شدت پوست رو‌خشک و چروک میکنه اگه زیاده روی بشه و خیلی لاغر میکنه من الان دوکیلو از قبل بارداریم لاغرترم

سیر طعم شیر مادر رو بد میکنه. توصیه شده سیر و پیاز نخورید این ایام

کی گفته اتفاقا اینقد خوشمزه میکنه بچه باید عادت کنه به این طعم ها از شش ماهگی باید بهش سیر و پیاز بدین تو غذاش.

من هر وقت پاستا میخوردم هم شیرم زیاد میشد هم خوش طعم به خاطر سیر و سس خامه و پاستا

اینترنت سرچ کن

اینترنت رو‌ولش کن گلم منم حرف شما رو شنیدم اما مهم بچه هست وقتی بچه میخوره چرا خودمون و اون رو از خاصیتش محروم کنیم. بعد هم قرار نیس سیر و پیاز خام بخوریم. توی غذا منظورم به عنوان ادویه و چاشنی هست. پسر من که عاشق پیازه. شش ماهش بود پیاز رو میگرفت گاز میزد😆😜

اینترنت رو‌ولش کن گلم منم حرف شما رو شنیدم اما مهم بچه هست وقتی بچه میخوره چرا خودمون و اون رو از خا ...

اها. توی غذا...ک عیب نداره. اخه گفته بود طعم شیر مادر بد میشه.ممکنه نوزاد نخوره . 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......