2777
2789

سلام همه میگن خودت کمپوت میوه درست میوه خا‌م نخور بعد انتقال.الان موندم چه میوه ای درست کنم.زرد آلو آهن داره میگن باعث سقط میشه.گیلاس ویتامین cداره میگن بعد انتقال خوب نیست.چکار کنم؟سیب خوبه درست کنم؟گلابی هم که هنوز نیومده.چکار کنم...هندونه میتونم بخورم‌بعد انتقال؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمپوت سیب 

گلابی رو اماده ای بگیر از فروشگاه 

هندونه رو روزای اول کم بخور سرد خیلی. خرما بخور یا مویز روزی چهار پنج تا دونه  

بیشتر سوپ بخور برا یبوستت . کاهو و روغن زیتون .  

هویج توش نریز گرمه 

مربای به هم بخور همون فروشگاهی هم باشه خوبه

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

کمپوت سیب خوبه، مربای به داشتی واسه صبحانه بخور، نشاسته هم اگه مزاجت میگیره روزی 2_3 قاشق تو یه لیوان آب ولرم قاطی کن بخور خوبه، سوپ با روغن زیتونم خوبه، دوش آب گرم نگیر، کلا دوش کوتاه، کار سنگین نکن، سه روز اول مخصوصا کلا استراحت کن و از توالت فرنگی استفاده کن حتما، 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
کمپوت سیب خوبه، مربای به داشتی واسه صبحانه بخور، نشاسته هم اگه مزاجت میگیره روزی 2_3 قاشق تو یه لیوا ...

بار دوممه...اوندفعه گفتن چرا برگه زردآلو خوردی..جرا کمپوت آماده خوردی.چرا زردچوبه خوردی...چرا گوجه سبز خوردی...گیجم بخدا نمیدونم چکار کنم.یکی میگه گوشت گوسفندی نخور گرمه.یکی دیگه میگه مرغ نخور هورمونه...پس من چکار کنم...

بار دوممه...اوندفعه گفتن چرا برگه زردآلو خوردی..جرا کمپوت آماده خوردی.چرا زردچوبه خوردی...چرا گوجه س ...

منم بار دوم انتقالم باردار شدم، گوجه سبز چرا نخوری؟ من که امسال با گوجه سبز و نمک خودم رو خفه کردم، نمیتونستم خودمو کنترل کنم وقتی میخوردم حالم خوب میشد، صب که بیدار میشدم دلم گوجه سبز میخاست البته تو دوهفته بعد انتقال نه، همون سه ماهه اول بود، زردچوبه و زعفرون و زرشک و زیره و بیشتر چیزایی که با ز شروع میشه مخصوصا تو سه ماه اول که جنین کوچیکه خوب نیست مصرفش، ببین تمام چیزایی که قاعده آوره و گرمه، اونایی که واسه دوره پریودیت میخوردی واسه دل دردات الان نخور، غوره الان فصلشه نخور، مرغ رو بخور باشه هورمون چیکار کنیم دیگه؟!  غذامون همینه، من تو اون دو هفته بیشتر غذام همین سوپ بود چون نشاسته اش زیاده و یبوست هم نمیاره، البته با روغن زیتون بهتره، سیب زمینی و تخم مرغ هم خوبه، تو هیچ چیز زیاده روی نکن، همه چی رو به اندازه بخور 

پس برم سیب بگیرم کمپوت سیب درست کنم.به گیر آوردم مربای به درست کردم.انجیر هم الان میرم میگیرم.جوانه ...

خودت نرو به شوهرت بگو، تو نباید تو این دو هفته از خونه بیرون بری 

خودت نرو به شوهرت بگو، تو نباید تو این دو هفته از خونه بیرون بری 

فعلا که انتقال ندادن.شوهرم....ای بابا اسپرما و خورش تنبل..‌‌دو ماه پیش دو تا انتقال دادن ۱۴ روز نر۴تم سرکار و استراحت ایندفعه میخوام ۲ یا روز اون شهری که میکرو میکنم وایسم بعد برم خونه م و فوقش ۳ روز هم خودم مرخصی بگیرم.شاید بتونم ۱ هفته اداره نرم

فعلا که انتقال ندادن.شوهرم....ای بابا اسپرما و خورش تنبل..‌‌دو ماه پیش دو تا انتقال دادن ۱۴ روز نر۴ت ...

وای این کارو نکن دختر جان!  این دو هفته رو رعایت کن!  اینهمه زحمت میکشی هزینه میکنی، درد میکشی!  رعایت کن که نتیجه بگیری!  ینی چی شوهرم تنبله!  وظیفه داره این چن روز رو کمکت باشه بچه اونم هست!  لاقل برو جایی که بهت رسیدگی کنن، این آمپولا و جراحی هایی که واسه هر سری انتقال بهت میزنن و انجام میدن خودش کلی عوارض داره، من الان بار دوم باردار شدم ولی بخاطر همون جراحی ها دچار چسبندگی جفت به رحم شدم، احتمال داره موقع سزارین رحممو بردارن کلا، مراقب خودت باش، منم شاغل بودم البته رسمی نه آزاد، بعد این قضیه بیکار شدم، بیخیال کار شدم 

وای این کارو نکن دختر جان!  این دو هفته رو رعایت کن!  اینهمه زحمت میکشی هزینه میکنی، درد م ...

منم رسمی هستم.۱۴ سال سابقه.خونه م سنندجه مادرم کرج...خونواده مادرشوهرم گند...اصلا خبر ندارن.شوهرم به بهانه کار همش می پیچونه.درمانم رو کلینیک‌خصوصی همدان انجام دادم.دیروز وقت دکتر داشتم نیومده رفت و برگشت خودم تنها ۶ ساعت رانندگی کردم.رفتم همدان و برگشتم

منم رسمی هستم.۱۴ سال سابقه.خونه م سنندجه مادرم کرج...خونواده مادرشوهرم گند...اصلا خبر ندارن.شوهرم به ...

عزیز دلم 😔 وقتی شوهرت واسه خودش نمیذاره چیکار میکنی با سلامتیت؟!  دکترا میگن زندگی عادیتو بکن ولی الکی میگن!  هر چی نتیجه ما منفی باشه اونا پول بیشتری به جیب میزنن، ولی در واقع تو باید استراحت کنی و استرس نداشته باشی، حتی آمپولات رو هم باید یکی بیاد خونه بزنه، منم کسی رو نداشتم کمکم کنه و به کسی قضیه رو نگفتم ولی شوهرم تا جایی که دستش میرسید کوتاهی نمیکرد، آخه اونم تمام وقت سر کاره، ولی وظیفشونه حمایت کنن، همه دردا رو زن تحمل میکنه پس نقش پدر این وسط چیه؟  اهدا اسپرم 😣