2777
2789

من حدود یک ماهه که نامزد کردم.پسرعمه نامزدم تور گردشگری برگزار میکنه.من و نامزدم تصمیم گرفتیم با تورش دو روز بریم مسافرت.مادو شوهرم اصلا از پسرعمه خوشش نمیاد.کلی مخالفت کرد که نرید ولی نامزدم گفت نظر مامانم برام مهم نیست از نظر من رضا(پسرعمه اش) آدم باحالیه.خلاصه ثبت نام کردیم که بریم.مادرشوهرم توی این یک ماه حتی یه بارم به من زنگ نزده بود واسه احوال پرسی ولی فردای اون روز صبح به من زنگ زد الان که دارین با تور رضا میرین مسافرت اگه شب گفت بیاین دوتایی باهم برین توی اتاق بخوابین قبول نکنیا.من اصلا شوک شده بودم از حرفش.از طرفی ام اصلا آدم حاضرجوابی نیستم فقط توی حالت بُهت زده گفتم نه خیالتون راحت.آخرشم گفت فقط به پسرم نگی من بهت چیزی گفتما.حرفش واقعا برام سنگین بود.خیلی عصبی بودم دلم میخواست کنسل کنم مسافرتو.زنگ زدم به نامزدم گفتم مامانت اینطوری گفت من شوک شدم دیگه دوست ندارم بریم.اونم میخواست زنگ بزنه به مامانش که من نزاشتم گفتم اینطوری من خراب میشم.

اول اینکه این موضوع کاملا شخصیه و به اون ربطی نداشت بعدشم چجوری روش شده این حرفو بزنه؟الان حرفش واقعا آزارم میده.نمیدونم چجوری بصورت نامحسوس بهش بفهمونم که حرفش بد بوده و من ناراحتم؟اینم بگم متاسفانه اصلا آدم حاضرجوابی نیستم و همش سعی میکنم طوری رفتار کنم که کسی ازم ناراحت نشه.به نظرتون چیکار کنم؟

اخییییی اره برمیخوره ب ادم

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهادم ب شما اینه ک بری مسافرت شبم پیش شوهرت بخابی بعدشم تو دلت ب مادرشوهرت بخندی یح یح یح 

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه

حالا ی حرف انقد برات مهمه؟

اگه میخای کل زندگیتو با دعواهای مادر شوهر ب خودت زهر کنی برو سراغ چزوندن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اگه من بودم نمیرفتم  دیگه تا عروسی هم شب با پسرش جایی نمیموندم

وااا نه چرا باید ب حرفش گوش بده؟؟ شوهرشه هااا

اتفاقا باید بره کلی ام خوش بگذرونه 

بیخیال بابا مهم اینه آدم خاطره درست کنه