2777
2789
عنوان

کلسترول دختر 8ساله😔

556 بازدید | 22 پست

سلام خانما دخترمو بردم چکاب کامل امروز دیدم توی جوابش زده کلسترول 210،نرمالش 200هست

خیلی نگرانم توروخدا بگید کسی بوده این مشکلو داشته باشه راه درمانش چیه؟ 

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بچه ها نمیدونم خودمن این مشکل رو داشتم قرص داد بهم یک کم هم تو تغذیه ش رعایت کن

ینی درمان میشه؟ آخه از الان خیلی زوده

خواهر زاده من ٣سالشه اونم ازمايش دادكلسترولش بالا بود بعد دكتر گفت مهم نيست حتما شبش غذاي چرب خورده ...

توروخدا راست میگی؟ اتفاقا شب قبلش ماکارونی خورده بود بعدشم بستنی

ایشاللا چرا نه، من یه سال خوردم الان نرمالم ولی دکتر حتما ببرش

مرسی عزیزم نمیدونی چقد استرس گرفتم آخه توی آزمایش زده تیروئیدشم کم کاره باید ببرمش دکتر اونم ارثیه هم مامانم هم مادرشوهرم دارن

توروخدا راست میگی؟ اتفاقا شب قبلش ماکارونی خورده بود بعدشم بستنی

اره نگران نباش خواهرمنم خيلي ترسيد كه وااااي بچه ٣ساله م كلسترول داره و اين حرفا دكترم گفت اصلا نگران نباش حتما قبلش غذا چرب خورده ماه بعد از داد نرمال بود

اره نگران نباش خواهرمنم خيلي ترسيد كه وااااي بچه ٣ساله م كلسترول داره و اين حرفا دكترم گفت اصلا نگرا ...

خدا خیرت بده عزیزم انشالله به سلامتی نی نیتو به دنیا بیاری  آرومم کردی اگه بشه دوباره میبرمش آزمایش بده

استارتر جان دختر تپليه؟

ببين تو غذاهات از روغن هاي سالم استفاده كن سيب زميني سرخكرده و اينچيزها رو هم به حداقل براش برسون بستني تا جايي كه ميدونم از شير و مفيده واسه بچه ها روغن نداره كه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
عزیزم نگران نباش سعی کن تو غذاهاش کمتر چربی و روغن بریزی

مرسی عزیزم اتفاقا همیشه روغن غذامو کم میریزم خودم از اول اضافه وزن داشتمو دارم دخترمم وقتی فعالیت داشته باشه و موقع مدرسه خوبه ولی وقتی تحرکش کم میشه سریع تپل میشه گفتم شاید از اون باشه