2777
2789
عنوان

دهه هشتادی هایی که ازدواج کردین بیایین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 9202 بازدید | 330 پست
شوهر من میگه هنوز به ارزوهام نرسیدم یکی دیگه بیاد که چی😐یا وقتی میگه تو خودت بچه ای خو اگه بچه ام ...

دقیقا

نمیگم حرف دیگران بی تاثیره ولی خودمم بچه دوست دارم

الان خواهر شوهرم ۲۱سالشه دو قلو داره

بعد هی به من میگن یه ساله خونه خودتی نمیخوای برای ما نوه بیاری

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین خانمی یه توصیه می کنم لطفا حتما توجه کن توی سایت این سوالات مربوط ب سن ات رو نپرس یا طور دیگه ای بپرس دهه هشتادی های متاهل رو ب عنوان دوست پیدا کن درخواست بده توی خصوصی بپرس.اینجا پر از افراد نادان و یا بی ادبه که باهر سنی خودشونو عاقل میدونن و حتی بخاطر عدد تو شناسنامه شون ب خودشون اجازه میدن به بدترین نحو با شما حرف بزنن من خیلی بهم ریختم نظراتو خوندم راستش.

تجربه ازدواج و باروری تو سن شما رو نداشتم ان شا الله هر چی خیره برای زندگیتون پیشامد کنه.

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
ریختن برات.  با یچه هم حتمن دکتر میشی رویایی فک نکن خواهشا  طرف هفده ساعت شبانه روز خوند ...

خواستن توانستن است😏

لطفا_با_شعور_باشیم#  

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
کاش فقط هفده ساعت بود سال‌های پشت کنکور مونده میلیونها خرج کلاس کنکور و کتاب آموزشی کرده تازه با ...

آفرین احسنت بهت یه نفر فهمید 

من خردم کنکور تجربی دادم پشت کنکور هم بودم ملیون ها خرج کردم 

حتی ب پیرا پزشکی بزور رسیدم الان همه از حاشون بلند میشن زرتی میگن پزشکی میخواییم تو عقل من ک نمیگنجه 

دقیقا ببینی کیا پزشکی قبول شدن همچین موردی پیدا نمیشع شاید باشه اونم ک احتمالش یک در ملیونه

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

بریانی جون من خیلی ازت خوشم میادااا... ولی اینکارو با خودت نکن.. بابا بچه ندارن و خودشون میکشن پرستاری نمیارن تو میخوای با بچه پزشکی بیار!!!

اگه بچه اوردی خودت نمیتونی ازش چشم برداری باید حواست ب تربیتش باشه

حالا خود دانی ولی ب عقیده من نکن

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
خواستن توانستن است😏 لطفا_با_شعور_باشیم#  

اگه خواستن توانستن است الان تخم بذار ببینم میتونی

این جمله کلیشه ای رو انقدر نگید

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده 😔
ریختن برات.  با یچه هم حتمن دکتر میشی رویایی فک نکن خواهشا  طرف هفده ساعت شبانه روز خوند ...

یکم قبل تایپ فکر کنی مثل الان جواب ندی دیگه لغو کاربریم نمیشی

با ادب باشیم 

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند