2777
2789
مرسي واقعا همينه ، بايد خودم بسپارم دست اول خدا بعد علم ، شايد قسمتم همينه

بهترین کار میکنی خدا همیشه بهترینهارو واسه بنده هاش میخواد من مطمئن هستم از صمیم قلبم واست دعا میکنم ✋🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار میکنی خدا همیشه بهترینهارو واسه بنده هاش میخواد من مطمئن هستم از صمیم قلبم واست دعا میکنم ...

دارم فكر مي كنم انشالله كه خدا قبلش كمكمون كنه

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
سلام عزیزم من شنیدم گرده نخل خیلی خوبه ، و الان داریم استفاده میکنیم، اونم استفاده کن خیلی مقاله در ...

وقتي چيزي توليد نميتونه بشه ، چي تقويت بشه؟

زماني كه توانايي توليد اسپرم هست هزار راه براي تقويت هست واي وقتي تا الان يك نصفه هم نبوده هيچ اميدي نيست، دارم مراحل اهدايي طي مي كنم، برام سخته ولي تنها راهمون قبل از پرورشگاه هست

منم یه مدت خیلی ناامید شده بودم، ولی الان دیگه سپردم به خدا، ما قراره ماه بعد بریم یزد برای درمان

راستش باورم نميشه ، انقدر دروغ شنيدم اين خوبه اون خوبه ! بعد فقط جيبمون خالي كردن ، خسته شدم من دو ساله دارم همه راهي امتحان مي كنم ، انشالله اگه نتيجه گرفتي بگو براي بچه بعدي منم راه شما رو برم ، انشالله به نتيجه برسي .. من توكلم به خداست و نا اميد اصلا نيستم ، تو سن ٥٠ سالگيم خودمون بجه دار بشيماز كارم پشيمون نيستم و اونم قبول مي كنم ... قسمتمون اينه بايد قبولش كنم

من خیلیارو دیدم از این روشا استفاده کردن بعدش خودشون طبیعی باردار شدن.انشاالله خداوند بهترین تصمیمو به دلت بندازه

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

استرس هم بی تاثیر نیست.شک نکن وقتی اون بچه رو بدنیا بیاری استرستون از بین میره بیخیال میشینو خودتون بچه دار میشین

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین