2777
2789
عنوان

پناهندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته. خيلي هم سخت.ميتوني برو

اره یکی از اشناهای مارفت و اونجا چون پول همراش بود کشتنش و پولشو بردن

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
خانمها با ذکر دلیل بگید حرف فرش قرمز و ... نگید دلیل محکمه پسند اگر شما خیلی وابسته خانواده نباشی ...

اونجا بری باید از زیر صفر شروع کنی ، این همون فرش قرمز پهن نکردنه که بهت گفتم اما به نظرت محکمه پسند نبود.

زبان بلدی؟ حرفه ای بلدی؟ 

اگه تو سگدونی هم زندگی میکنی پناهندگی خیر و اگه رفاه دارید بهتون بگم کسی که پول داره ایران براش بهترین جا برای زندگیه

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
یکی از فامیل ما با همسرش رفت الان که میبینیم خیلی اوضاعش فرق کرده سریع رفتن کلاس برای یادگیری زبان ...

آشناهای ما هم زیاد رفتن، الان تو آسایش هستن، رفتارای آلمانیا هم باهاشون عالیه خیلی مهربون و خیرخواه و.......

میگم المان بودن البته انگلستان هم داشتیم که زود خونه گرفته و هلند هم زود خونه گرفته، اما خب خونه حا ...

انگلیس تا بری خونه میدن چون کمپ ندارن. 

یه مشکلی بوده که دو سال تو کمپ نگهشون داشتن

پناهندگی الکی هم نیست ، دلیل قانع کننده و هزار تا چیز دیگه می خواد 

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔