2777
2789
چطوری با سیم کارت سوخته فعالی مگه یه مدت بعد اگه سیم رو استفاده نکنی صلب مالکیت نمیشه؟سیم دایمیه؟

والا خیلی وقت قبل با اون سیم اکانت ساختم, بعدش ک سوزوندش تلگرامش موند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم ک خودمم اما سیم یوخته چجوری میشه وارد حسابش شد

سیم بسوزه که به تاریخ نمیپیونده فقط از مالکیت شما درمیاد

یکی دیگه میخره و میخواد باهاش تل نصب کنه! 

حالا بخاطر شما نمیتونه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اسم ک خودمم اما سیم یوخته چجوری میشه وارد حسابش شد

وقتی که اسم خودته ینی خودت میخواسی وارد حساب قبلیت بشی و گذرواژه رو اشتباه زدی ولی اگه اسم کاربری و مدل گوشی با اسم کاربری خودت هماهنگ نیس ینی یکی دیگه میخواسته وارد کاربریت بشه که تایید نشده

دو تا معنی میده یکی اینکه چون خطت سوخته اپراتور خطت حالا همراه اول یا ایرانسل یا حالا هر چیز دیگه که بوده اونو واگذار کرده به یکی دیگه اونم اومده باهاش ت..گرام ثبت نام کنه که کدم واسش رفته ولی چون شما رمز گذاشتی نتونسته وارد بشه 

حالت دوم اینکه شوهر سابقت اومده وارد ت..گرامت بشه که بخاطر رمزی که شما گذاشتی موفق نشده اینم ک زنگ میزنی میگه شماره وجود نداره کاری نداره خودش شماره شما رو  یا همه شمارها رو مسدود کرده یا کلا خطشو از دسترس خارج کرده 

من داداشم گاهی حوصله نداره جواب ارباب رجوع بده یه کد میزنه کلا میگه اصلا این شماره تو شبکه وجود نداره هر موقعم دلش میخواد درستش میکنه پس نشد نداره 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻