2777
2789
عنوان

کوچکی دور سر در دختر 6 ساله

894 بازدید | 49 پست

خانما من فکر میکنم دخترم ک 6 سالشه دور سرش کمه یا کلا سرش کوچیکه خیلی ناراحتم میترسم بزرگ شه از این موضوع ناراحت بشه ک چرا کلم کوچیکه تا حالا کسی دیدی ک کلش کوچک باشه من خودم دور سرم و گرفتم 54 بود صورتم بزرگ ه اما نمیدونم چرا ماله دخترم اینجوریه و اینقدر صعیفه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودش چند کیلو وقدش اخه دور سر باید به بدن بیاد خوب

اره قدش هم کوتاهه به بدنش میاد اما نمیدونم میگم آگه قدش رشدش خوب بشه بره ورزش اما دور سرش کمه آخه تو نت نوشته بود از 5 سالگی حداکثر 2 تا 3 سانت سر رشد میکنه الان نمیدونم 49 یا 50 بود 

دختر منم ۶ سالشه ولی دور سرش کوچیکه از نوزادی اینجور بود ولی ظاهرش بدنیست

قدش چطوره ،از این موضوع ناراحت نیستی آخه من چون خودم صورتم بزرگه دوست دارم دخترم هم اینجوری میشد ک  نشد البته کوچیکیاش توقف رشد داشت ک رو دو رسمش تاثیر داشت 

فکر نکنم مگه کله شما از کوچیکی همین اندازه بوده مال بچه ها هم بزرگ میشه همزمان با رشدشون 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
فکر نکنم مگه کله شما از کوچیکی همین اندازه بوده مال بچه ها هم بزرگ میشه همزمان با رشدشون 

ن تو نت نوشته حداکثر 3 سانت برا همین ناراحتم من از کوچیکی کلم خوب بوده صورتم بزرگ بوده اما دخترم صورت نداره خوابیده انگار یه بچه کوچک خوابیده نمیدونم چیکار کنم نگرانم براش