2777
2789

سلام خانومای گل،میگم بعد ثبت نام خودشون کتاب میدن بخونیم برای علاٸم؟؟چقد وقت داریم بخونیم؟من هیچی نمیدونم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون کتاب بهت میفروشن... امتحان ایین نامه و شهری تا شش ماه ف کنم فرصت داشته باشی که بدیشون

واقعا بعد شش ماه یعنی امتحان میگیرن ؟؟آیین نامه؟

کتابو میدن 

به ما دیر دادن سه روز وقت داشتیم بخونیم

ولی کتابو داشته باشی هم یه هفته برا ازمون اموزشگاه وقت داری بخونی

برا اصلی میتونی بیشتر بخونی

اصلی خیلی خیلی سخت تر از امتحان اموزشگاس

اجبار نیست خرید کتاب

ولی جزوه نمیدن سرکلاس توضیح میدن میتونی بنویسی

منکه سرکلاس گوش کردم کتابم داشتم ولی کتاب نخوندم

تو بازار برنامه دانلود کردم تست زدم قبول شدم خداروشکر

و شهریمو ۳ بار رد شدم

برام دعا کنید لهمممم قشنگ 😐تا سری بعد ک برم امتحان بدم

واقعا بعد شش ماه یعنی امتحان میگیرن ؟؟آیین نامه؟

نهههه

تا شش ماه بعد از تموم شدن کلاسای ایین نامه و کلاسای شهری وقت داری... 

من خودم بلافاصله وقتی کلاسای شهری که 12 جلسه بود تموم شد امتحان ایین نامه و شهری رو دادم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💖😍😘
کتابو میدن  به ما دیر دادن سه روز وقت داشتیم بخونیم ولی کتابو داشته باشی هم یه هفته برا ازمون ...

مگه قراره چن تا امتحان بدیم؟؟منظورم علاٸمه فقط

اجبار نیست خرید کتاب ولی جزوه نمیدن سرکلاس توضیح میدن میتونی بنویسی منکه سرکلاس گوش کردم کتابم داش ...

بعدا تموم روزا برات خاطره میشه

خیلی خوش میگذره

ما با بچه ها وسط امتحان شهر میرفتیم چیپس و ماست و موسیر و ابمیوه میخریدیم افسره هم میدید گوشه خیابون داریم میخوریم

نهههه تا شش ماه بعد از تموم شدن کلاسای ایین نامه و کلاسای شهری وقت داری...  من خودم بلافاصله ...

تا دوسال عزیزم. کارتکس بعد دوسال باطل میشه

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨