یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چک نکرد بهداشت خانمی. دکتر چک کرد. الکی چک گرد و استرس تو دل من انداخت ...
دختر من بستست عزیزم قبلا باز بود😭😭😭😭😭
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
یعنی الان دو ماه و نیمشه بسته شده خودتون چک کردین ؟ دور سرش چند خانمی ؟
والا تا هفته پیش دست میزدم رو سرش مثل چاله بود اونو میگی؟؟
الان دستم خیلی اون چاله رو احساس نمیکنه فقط نرمه
دور سرش ۳۴ بود هنگام تولد
تو دو ماهگی ۳۸ بود یا ۳۹
برای نی نی شما چند بود دو ماهگی؟؟
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
والا تا هفته پیش دست میزدم رو سرش مثل چاله بود اونو میگی؟؟ الان دستم خیلی اون چاله رو احساس نمیکنه ...
گلم عالیه دور سر دخترت اصلا نگران نباش .... اصلا هم خودت دست با سر نی نی خوشگلت نزن. من پسرم به دنیا آومد 35 بود بعد دوماهگی 38 بود اصلا نگران نباش عزیزم... منم دکتر این حرف را به من زد و دیگه هیچی نگفت دو روز مردم و زنده شدم.... امروز با خودم گفتم حالا این چه خدانکرده زبونم لال چیزی باشه یا نباشه من باید الان چیکار کنم برم از آلان به پیشواز چی ؟؟؟ یه چیز بی اساس به من گفت و اصلا دیگه پیگیر نشد ... و من موندم هزار تا فکر...
گلم عالیه دور سر دخترت اصلا نگران نباش .... اصلا هم خودت دست با سر نی نی خوشگلت نزن. من پسرم به دنیا ...
باشه عزیزم دیگه دست نمیزنم
شما هم دیگه تو فکر نرو ماها خودمون حساس هستیم وگرنه نینیامون سالم هستن و رشدشون طبیعیه❤️
دکترا که بله حرفای نگران کننده کم نمیزنن☺️
عزیزم دختر من حدود نه ماهگی شروع به سفت شدن کرد که گفتن کمی زوده ولی یه سری بچه ها هستن که با ملاج بسته رشد خیلی خوبی هم دارن ،مهم رشد هرماهس، اگه رشدش خوب باشه ملاج مهم نیست ، دور سر بدور تولدش چند بوده الان دور سرش چنده؟