2777
2789
عنوان

فشار به شکم در بارداری

1679 بازدید | 12 پست

سلام

من هفته ۲۳ هستم الآن

چند دقیقه پیش بابام اومد باهام شوخی کنه قلقلکم بده دستامو محکم گرفت رو شکمم نگه داشت که نتونم تکونشون بدم، یه کم زور آورد به شکمم فشار اومد، یه ثانیه بود داد زدم زود رفت ولی اون لحظه یه کم درد گرفت اما الآن خوبه، بچه هم الآن حسابی و شدید داره لگد میزنه

خیلی ترسیدم الآن😢 ممکنه اینطوری کیسه آب پاره بشه؟

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاره شده باشه خب ازت اب میاد

خب آخه میگن اگه پارگیش کم باشه اونقدی آب نمیاد که آدم بفهمه، نمیدونم درسته یا نه

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
نگران نباش من هربار میرم سونو ب قدری فشار میده که نفسم میره

آره منم کلی دردم میگیره هر دفعه، خدا کنه طوری نشه😢

وا بابات چند سالشه؟با زن باردار؟😐😐😐

از بچگیمون عادت داشته باهامون از این شوخی رو مخی ها بکنه، الآنم هی سعی میکنه مثلا مراعاتمو بکنه ولی نمی تونه، به خدا انقد اعصابم از دستش خرده الآن دلم می خواد برم بزنمش😭 هیچی هم نمی تونم بهش بگم می ترسم دلش بشکنه😭😭

خب خداروشکر بچه ک تکون میخوره و ابم نیومده پارگی جزیی باشه هم چندقطره اب میاد ازت

اصلا جرئت نکردم برم دستشویی 😐

مثل ترشح های معمولیه یا فرق داره؟

نگران نباش من هربار میرم سونو ب قدری فشار میده که نفسم میره

سلام، منم چند روز پیش رفتم سونو آنومالی، انقد با دستگاهه ضربه زد به شکمم که چند روزه درد میکنه، میترسم به بچه آسیب رسیده باشه.

شما چجوری بود؟