بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه اینکه شما هدف خاصی نداری از رابطه و پیشنهاد بهتری هم وجود نداره
خندهدار است که فکر کنیم خاطرات کاملاً پاک میشوند، آنها وارد ذهن شما میشوند و بههمینخاطر است که الان یک حافظه دارید. اما در واقع مجموع آنها با هم یک چیز را میسازد و آن همه چیز ماست.
کسی که یه بار رفت بازم میتونه بره دیگه قابل اعتماد نیست نمیشه بهش تیکه کرد چون همیشه باید حواست به پشت سرت باشه که یهو ول نکنه و جاخالی نده با مخ بخوری زمین
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
بستگی داره مثلا یكی از دوستام بود كه پسره به خاطر شرایط مالی رفت بعد فك كنم یه سال برگشت ازدواج.كردن الان چندین ساله دارن زندگی میكنن. پسره اون.مدت رفته بود زندگیشو سر و سامان بده.