2777
2789

من یکم اعتمادبنفسم پایین گفتم میخوام سرویس اشپزخونه درست کنم بفروشم الان فرستادم توگروه های ک بودم گفتم درست میکنم همه بهم گفتن گرونه ازاین حرفااخه من پارچشووسایلاش گرون میخرم حرفشون خیلی روم تاثیرگذاشت میگم نکنه این هنه زحمت کشیدم کسی نخره ازاین حرفااولش هم قصدم فروش توی محله ودوستان نبودمیدونستم نمیخرن توروهم بهم راهنمای کنیدچجوری بخوون کارم رونق بدم هم بهم دلدتری بدین این فکرای بدوازخودم دورکنم

عزیزم تازه شما اول کاری خودتم ناراحت نکن

نمونه کاراتو ببر پلاسکو فروشیا ک اگه خواستن به اوناهم بفروشی سعی کن پارچه ارزون گیر بیاری ک قیمتات مناسبترم بشه به خواهرو مادرو..‌هم بگو برات تبلیغ کنن 

به دوستاتم تو خصوصی اس بده و عکس نمونه کاراتو بفرس بخصوص اوناییشون که دست و بالشون بازتره

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
عزیزم تازه شما اول کاری خودتم ناراحت نکن نمونه کاراتو ببر پلاسکو فروشیا ک اگه خواستن به اوناهم بفرو ...

اخه ازاین کاربدم میتداگه کسی بهم بگه گرونه هونمیخوام ازاین حرفادیگه تمام نمیتونم روکارم تمرکزکنم بهم میریزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ازاین کاربدم میتداگه کسی بهم بگه گرونه هونمیخوام ازاین حرفادیگه تمام نمیتونم روکارم تمرکزکنم بهم ...

اگه قراره کاری رو شروع کنی باید توان همه چی رو داشته باشی حتی شکست خوردن تو کار یا ضرر کردن اگه قراره با 4تا حرف بهم بریزی و تمرکزت رو از دست بدی اصن شروع نکنی سنگین تری که 

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
اگه قراره کاری رو شروع کنی باید توان همه چی رو داشته باشی حتی شکست خوردن تو کار یا ضرر کردن اگه قرار ...

نمیدونم چی کارکنم این افکارتزم دورشن وفقط روکارم تمرکزکنم

بنظرت چ خلاقیت جدیدی بخوون کارم بدم همه بیتن سمتم

نمیدونم عزیزم با کسی که تو این کار تبحر داره مشورت کن من از خیاطی کلا سردرنمیارم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
اخه ازاین کاربدم میتداگه کسی بهم بگه گرونه هونمیخوام ازاین حرفادیگه تمام نمیتونم روکارم تمرکزکنم بهم ...

عزیزم هنوز اول کاره. تا یکی نظر می ده که نباید دلسرد بشی. ببر پلاسکو سراسر شهرتون.