2777
2789

وارد 3 ماهه ی سوم شدم ولی همچنان از خیلی چیزای بارداری و زایمان سردرنمیارم😑

بچه ها من میخوام سزارین اختیاری کنم ! حالا ک قراره سزارین کنم ، بازم هفته ی 37،38 معاینه میکنن منو ک ببینن میتونم طبیعی بزام؟! یا دیگ نمیکنن ؟

این ازین

یه سوال دیگه اینه که میگن بعده سزارین ریکاوری میکنن ، ینی چیکار میکنن دقیقا؟! ریکاوری چیه؟

و اینکه سوند ب همه وصل میکنن؟! خیلی درد داره؟!

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشک وبیمارستان هماهنگ کردین؟

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

اگه سزارینت قطعی باشه و با دکتر هماهنگ کرده باشی معاینه نمیشی ، ریکاوری یه اتاقیه بعد از عمل میارنت اونجا و وقتی علائمت نرمال شد میبرنت بخش شاید یک ساعتم نشه کلا، سوندم درد نداره ، ان‌شالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیرین💞🌸

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

من سزارین شدم معاینه اصلا نشدم . سوند هم وصل کردن یکم درد داشت بیشتر سوزش داشت تا درد اما قابل تحمله . بعد زایمان هم یکی دو ساعت میبرنت ریکاوری که حالت بهتر بشه بعد میری بخش😁

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
پزشک وبیمارستان هماهنگ کردین؟

ب دکترم گفتم من میخوام سزارین اختیاری کنما، انجام میدید شما ؟! بعد گفت ماه 8 درموردش حرف میزنیم

فعلا همینجور موندم تاماه 8 بشه ببینم چی میگه

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
ویگه معاینت نمیکنن عزیزم ریکاوری و نمیکنن ریکاوری میبرنت یه اتاقیه که تا حالت روبراه بشه میبرنت اون ...

اخجون 😆 اصلا دوس ندارم معاینه شم

اهان پس ک اینطور...مرسی از توضیحاتت گلم

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
من سزارین شدم معاینه اصلا نشدم . سوند هم وصل کردن یکم درد داشت بیشتر سوزش داشت تا درد اما قابل تحمله ...

خب پس خداروشکر

هی میگفتم خدایا ریکاوری چیه😊😆

پسرم عشقمه😍همسرم زندگیم😍
خب پس خداروشکر هی میگفتم خدایا ریکاوری چیه😊😆

انشاالله به سلامتی زایمان کنی 

اصلا نترس برای من که بهترین روز بود 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
ب دکترم گفتم من میخوام سزارین اختیاری کنما، انجام میدید شما ؟! بعد گفت ماه 8 درموردش حرف میزنیم فعل ...

اهان

خب پس توضیحات دوستان درسته

خوش باشی😊😍

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .