2777
2789
عنوان

وکیوم بعد از تولد

202 بازدید | 17 پست

سلام میخواستم بدونم مدفوع وکیوم یا همون مدفوع سیاه بعد تولد بچه تا چند روز ادامه داره. من الان بچم ۵ روزشه و مدفوعش هنوز سیاهه. میخواستم بدونم نرماله و تا کی ادامه داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یادم نیومد چی بود اسمش دقیق. تا کی ادامه داره؟

یکی دو هفته هر چی شیر بیشتر بخوره دفعش بیشتره و زود تموم میشه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
یکی دو هفته هر چی شیر بیشتر بخوره دفعش بیشتره و زود تموم میشه

بعد یه سوال. یکی دو بار ک رو به سقف بود یهو دیدن کبود شد برعکسش کردم زدم پشتش درست شد. بنظرت طبیعیه؟

بعد یه سوال. یکی دو بار ک رو به سقف بود یهو دیدن کبود شد برعکسش کردم زدم پشتش درست شد. بنظرت طبیعیه؟

شاید رفلاکس تروخدا ببرش دکتر صاف نذار بخوابه به پهلو بخوابونش خدایی نکرده تو خواب خفه نشه ی وقت 

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

حتما باد گلوشو خوب نمیگیری گناه داره بچه همیشه به پهلو بخوابونش که آب دهنش نپره گلوش

حتما باد گلوشو خوب نمیگیری گناه داره بچه همیشه به پهلو بخوابونش که آب دهنش نپره گلوش

هرچی میزنم پشتش آروق نمیزنه. همیشه ب پهلد میخوابونم. خیلی میترسم تا صب بیدار میمونم از ترس.اخه اخر ۳۶ هفته دنیا اومده همش میترسم نفس کم بیاره

شاید رفلاکس تروخدا ببرش دکتر صاف نذار بخوابه به پهلو بخوابونش خدایی نکرده تو خواب خفه نشه ی وقت  ...

بردم دکتر ۲ روزم نگهش داشتن بعدم گفتن مشکلی نداره و احتمالا شیر پریده گلوش و مرخص کردن.

هرچی میزنم پشتش آروق نمیزنه. همیشه ب پهلد میخوابونم. خیلی میترسم تا صب بیدار میمونم از ترس.اخه اخر ۳ ...

انقد نگه دار تا بزنه شاید بیست دقه طول بکشه پشت کمرشو دورانی بمال. 

بردم دکتر ۲ روزم نگهش داشتن بعدم گفتن مشکلی نداره و احتمالا شیر پریده گلوش و مرخص کردن.

واسه عاروق گرفتن شکمش رو شانت باشه که به شکمش فشار بیاد زودتر عاروق میزنه

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون