shaylinjoon مدیر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 528 عنوان سوراخ کردن گوش نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 26 پست سلام دوستان،دخترم ۵ ماهشه میخوام گوششو سوراخ کنم چه پمادی بزنم سر بشه،نمیخوام اصلا دردو حس کنه 1398/04/17 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtare_bahar1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11106 هرچی زودتر سوراخ کنی بهتره فقط گوشواره ای ننداز ک بتونه بکشه . من سه سال پیش دوباره گوشمو سوراخ کردم اصلا درد نداشت واسه بچه ک خییییییلی نرمترم هست و درد نداره .اغلب بچه ها از صداش میترسن و گریه میکنن کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
shaylinjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 528 منم میخوام ببرم سوراخ کنم ولی میترسم گریه کنه بعدم همش دستش ب گوششه میترسم بگیره بکشه گوشوارشو منم ترس گریه کردنشو دارم،خیلی دل نازک شدم نمیدونم چرا
shaylinjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 528 اسپری دندون بزن براش .من دوماهش بود سوراخ کردم گوششو مرسی عزیزم
mamilena عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2999 منم ترس گریه کردنشو دارم،خیلی دل نازک شدم نمیدونم چرا اره تازه شوهرم میگه من دلشو ندارم میبرمت ولی تو نمیام خودت برو منم خودم از اون بدترم اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪
shaylinjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 528 هرچی زودتر سوراخ کنی بهتره فقط گوشواره ای ننداز ک بتونه بکشه . من سه سال پیش دوباره گوشمو سور ... مرسی عزیزدلم،فردا میخوام ببرم انشالله که اذیت نشه
اقدامی عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5861 وای منم میخوام سوراخ کنم گوش دوقلوهامو میترسم درد داشته باشه طاقت ندارم از ی طرفم مامانم میگه بزار بزرگ بسن بعدا سوراخ کن لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
shaylinjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 528 اره تازه شوهرم میگه من دلشو ندارم میبرمت ولی تو نمیام خودت برو منم خودم از اون بدترم عین شوهر من،باز شوهر شما میبرتت تا اونجا😀😀،شوهر من این دوروز شیفته خونه نیست،میگه تا نیستم ببر،طاقت اشکشو ندارم،منم که بدتر از اونم،منتها مجبورم
shaylinjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 528 وای منم میخوام سوراخ کنم گوش دوقلوهامو میترسم درد داشته باشه طاقت ندارم از ی طرفم مامانم میگه بزار ب ... مامان منم میگه تا بزرگ نشده ببر،چون بزرگ بشه عقلش میرسه دیگه نمیزاره،اونوقت مجبوری تا ۱۴ سال به بعد صبر کنی تا خودش بره
dokhtare_bahar1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11106 مرسی عزیزدلم،فردا میخوام ببرم انشالله که اذیت نشه قربونت . انشاالله ،اصلا نگران نباش . پیشاپیشم مبارکش باشه 😘😘😘😘 کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
shaylinjoon مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 528 قربونت . انشاالله ،اصلا نگران نباش . پیشاپیشم مبارکش باشه 😘😘😘😘 فدات عزیزدلم ممنون😊😍💖💖
mamilena عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2999 عین شوهر من،باز شوهر شما میبرتت تا اونجا😀😀،شوهر من این دوروز شیفته خونه نیست،میگه تا نیستم ببر،طاق ... اخی عزیزم بیا دوتایی ببریمشون😁 اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪