اوایل سه ماه دومم انقد خسته میشم وای نمیدونم چرا اینجوری شدم بارداری قبلیم اخراش یکم خسته میشدم این ی جور دیگس البته فاصله بارداریم ۲ماه و نیم چون مرده بود تو شکمم زود اوردم سز هم شدم الان ی حالیم حال ندارم بلند بشم 😭
کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات. امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونتو ک وقتی بچه نداری جم و جوره غذا هم یا از بیرون بگیرین یا ک برو خونه مامانت اینا این چن ماهو
کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات. امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
خونه مادرم دوره نکنه مشکلی دارم اخه تازه سه ماهم شده
ن ان شاالله ک نداری احتمالا بخاطر سزارین و مشکل قبلیت بدنت کم قوت شده ب خودت برس چیزای مقوی بخور