2777
2789
تنبلی تخمدان دارم. دوفاستون و متفورمین میخورم ولی فعلا که نتیجه ندیدم. شما قرصی چیزی مصرف کردین؟&nbs ...

اگه بگم همه چیز استرس هست باور میکنی؟

من تنبلی تخمدانم در حدی بود که پریودم قطع شده بود داشتم یائسه میشدم هردوماه یه بار فقط در حد لکه بینی میشدم!

اصلنم اقدام نکردم چون میدونستم باردار نمیشم با این اوضاع. فقط یک بار موقع رابطه از دستمون در رفت و....

همون ماه باردار شدم😐

البته قبلش واسه درمان تنبلی تخمدان نزدیک یک سال قرص ضد بارداری دکترم دادو مصرف کردم ولی چند ماهی بود قرص رو قطع کرده بودم و دیگه پریودمم تقریبا قطع شده بود...

من فقط صبح ها یک قاشق سیاهدونه رو میکوبیدم و با آب میخوردم.

ولی ببین موقعی باردار شدم که اصلا قصدشو نداشتم و فکرشو نمیکردم پس ببین استرس چقدر تاثیر داره.

حتما سیاهدونه هم تاثیر داشته ولی من راز باردار شدنم رو با این همه تنبلی شدید ۲ چیز میدونم:

اولا که خواست خدا ولی جز اون دوری از استرس و خوردن گرمیجات

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میخوام بچه م اردیبهشتی بشه و اینکه منتظر بودم یک سال از عروسیم بگذره بعد اقدام کنم مرسی عزیزم

او مای گاد چه حساب شده . راستی پیشاپیش سالگرد ازدواجتونم مبارک😍😘

ادمهارو قضاوت نکنید فقط بخاطر اینکه گناهانشان با گناهانتان فرق دارد ....
الهی بگردمت ... ارع منم گاهی مینویسم خصوصا وقتی نمیخوام به کسی بگم ... عزیزم ایشالا خدا بهت ی دوجی ...

حرف همیشگیم همینه که خدا جبران این همه سال تنهای تو غربت با دوقلو واسم جبران میکنه 🤗انشالله چند ماهه دیگه بچت صحیح صالح به دنیا بیاد و کیف کنی مامان گل🤗🤗🤗

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
چون بچه م اردیبهشتی بشه😁 و اینکه طبق جدول چینی تو سن ۲۱ سالگی اقدام کنم بچه م دختر میشه منم تازه ر ...

آخه شاید دقیقا ماه اول باردار نشدی که میخوای اردیبهشتی شه😁

البته انشالله که بشی ولی واسم جالب بود عزیزم😁

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
تایپیک زد صدام کن  گلم

باشه عزیزم منم تجربمو اینجا گفتم بخون

او مای گاد چه حساب شده . راستی پیشاپیش سالگرد ازدواجتونم مبارک😍😘

گذشته یک سال باید می گفتی پساپس مرسی عزیزم❤😁

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اتفاقا یه خانمی امروز میگفت بعد از ۸ سال انتظار باردار شدم بهش گفتم تاپیک بزن تا بقیه بخونن و امیدو ...

اره واقعا استرس خیلی تاثیر داره من خودمم کلی جوشی بودم و سر هرچی اعصابم بهم میریخت خداروشکر ی مدت یکم جو زندگیم اروم شد . الانم که فیلن در خدمت شمام با یک عدد عدس داخل شیکمم

نه بابا من شوهرم چیزی نمیگفت . اگه هم میگفت کسی بهش محل نمیداد خخخخ . یعنی میومدن پنهونی به من میگفت ...

وای😂 دیگران دست از سر آرم برنمیدارن

اگه بگم همه چیز استرس هست باور میکنی؟ من تنبلی تخمدانم در حدی بود که پریودم قطع شده بود داشتم یائسه ...

چقدر حرفات امید میده به ادم.همش تونت دنبال دکترم الانم خونم افتضاحه حوصله هیچ کاری ندارم جز اینکه بگردم دنبال دکتر  بعصی وقتها میزنه به سرم اینجوری میشم😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
آخه شاید دقیقا ماه اول باردار نشدی که میخوای اردیبهشتی شه😁 البته انشالله که بشی ولی واسم جالب بود ...

میدونم ولی امیدوارم دیگه😁

البته اردیبهشت رفتم دکتر و سونو اینا دارو داد الان سالمم مشکلی ندارم ولی شوهرمو نمیدونم اون نرفته آزمایش اسپرم 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
حرف همیشگیم همینه که خدا جبران این همه سال تنهای تو غربت با دوقلو واسم جبران میکنه 🤗انشالله چند ماه ...

مرسی عزیزم . ایشالا خدا بهت ی دوقلو دختر و پسر بده که ی دفعه ای هم حسرت بچه از دلت بره هم حسرت دختر نکشی هم حسرت پسر