2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوا گرمه تشنه میشه حتما بهش بده من که پسرم از سه چهار ماهگی بهش میدادم چون شیرخشک میخورد احساس میکردم تشنه میشه 

همونی که صبح شنبه به ......خبر داد الانم یه زحمت بکشه به ایشونم خبری بده .
هوا گرمه تشنه میشه حتما بهش بده من که پسرم از سه چهار ماهگی بهش میدادم چون شیرخشک میخورد احساس میکرد ...

منم شیر خشکش میدم ولی کلا شیرا ب سختی میخوره فقط اب میخاد.ابم میخوره دیگه شیر نمیخاد.روزی چقد بهش بدم کافیه

منم شیر خشکش میدم ولی کلا شیرا ب سختی میخوره فقط اب میخاد.ابم میخوره دیگه شیر نمیخاد.روزی چقد بهش بد ...

من روزی دوبار بهش میدادم اونم هر بار یه شماره تو پستونکش میریختم هر چقد میخواست میخورد البته اب جوشیده سردشده 

منم شیر خشکش میدم ولی کلا شیرا ب سختی میخوره فقط اب میخاد.ابم میخوره دیگه شیر نمیخاد.روزی چقد بهش بد ...

خداییش هر چقدر آب میخوره باید بهش بدی ، تامام ، اونم تو این گرما ! از گرسنگی بچه چیزیش نمیشه با یه شیشه شیر کمتر ولی آب بدن کم شه ، ده تا مرض دور از جون میگیره آدم بزرگشم حتی ، دیگه ۲ لیتر که نمیخوره عروسک ، فوقش ۲ تا لیوان ، بده عطشش بشینه بچه 🙂

من روزی دوبار بهش میدادم اونم هر بار یه شماره تو پستونکش میریختم هر چقد میخواست میخورد البته اب جوشی ...

من باشییشه روزی ۴بار میدم هر باری۳۰ سی سی ولی بازم تشنشه.

من باشییشه روزی ۴بار میدم هر باری۳۰ سی سی ولی بازم تشنشه.

غذا هم بهش میدی؟

اشکال نداره بزرگه دخترت هوا هم گرمه تشنه میشه 

خداییش هر چقدر آب میخوره باید بهش بدی ، تامام ، اونم تو این گرما ! از گرسنگی بچه چیزیش نمیشه با یه&n ...

ممنون از راهنمایت..واقعا همینه.ادرارش اینقده زردشده.معلومه اب بهش کم دادم

ممنون از راهنمایت..واقعا همینه.ادرارش اینقده زردشده.معلومه اب بهش کم دادم

بابا من پرستارم تو بخش زایمان به بچه های از شکم مادر در اومده لازم بدونم آب میدم ، آب سرچشمه سلامتیه ، تامام 😁

ارادت