2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهر خواهر من تا آمریکا می‌ره ده تومن . آلمان ۲۲تومن!!!!!!!😐

باور کنید یه سرچ ساده هزینه ای نداره 

پرواز تهران فرانکفورت با یک توقف در استانبول ده میلیون و نهصد هست با هواپیمایی ترکیش من فقط رفت رو گفتم همینقدر هم هزینه ی برگشته

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نه بابا قیمتو بالا نبر😂 ایران ایر نرخاش از ۳۶۰۰ شروع میشه

با ترکیش زدم این قیمت اورد جودی جان 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
باور کنید یه سرچ ساده هزینه ای نداره  پرواز تهران فرانکفورت با یک توقف در استانبول ده میلیون و ...

بستگی به تاریخ داره چون قطعا تابستون که های سیزنه کلاس پروازیا پایین تر جا نمیده.پرواز یک طرفه هم نصف دو طرفه نیست حدودا ۷۰ درصد دوطرفست

مثلا من جند روز پیش بلیت ترکیش رفت به میلان و برگشت از دوسلدورف داشتم ۱۱ تومن بود که همین مسیرو اگر پاییز یا زمستون بگیرید حدود ۵ تومنه

نمیدونم این قیمتارو از کجا میارین🤣

رفت و برگشت هامبورگ و برلین رو میگی؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

باور کنید یه سرچ ساده هزینه ای نداره  پرواز تهران فرانکفورت با یک توقف در استانبول ده میلیون و ...

نه عزیزم منم الان آلمان رو سرچ کردم . هزینه ی رفت و برگشت رو حداکثر زده ده تومن .

چه خبره بیست و دو تومن 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
بستگی به تاریخ داره چون قطعا تابستون که های سیزنه کلاس پروازیا پایین تر جا نمیده.پرواز یک طرفه هم نص ...

عزیزم دوستمون اشتباه می‌کنه . منم الان سرچ کردم . هزینه ی رفت وبرگشت رو حداکثر ده تومن زده . دوستمون فک کردن هزینه ی یک طرفه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
رفت و برگشت هامبورگ و برلین رو میگی؟

هامبورگ از ۳۳۳۳۰۰۰ تومن شروع میشه تا ۱۰۶۰۰۰۰ تومن بالاترین نرخ اکونومی ایران ایره

برلین هم یا باید با ترکیش برین یا قطری چون پرواز مستقیم نداره حداقل ۵ یا ۶ تومنه