2777
2789
عنوان

مسخره ترین رفتار فامیل

206 بازدید | 4 پست

کدوم یکی از رفتارهای فامیل براتون مسخره ست؟

یا همسایه ؟همسایه طبقه پایینی بچش تا حالا چند بار تو آسانسور جیش کرده  نظافتچی بدبخت هی طی می‌کشه تاااازه با اون طی کثیفش توی طبقه ها هم کشید ، کلا مدیر مجمتع هم نظافتچی رو بیرون کرد هم خسارت گرفت از همسایه، واقعا بچه کثیفی دارن ، یه بار هم دیدم سوار آسانسور شده دهنشم پر از غذا بود ، بعد من توی پارکینگ بودم یهو دیدم دست کثیف و پر از غذاشو ، زد به دکمه های آسانسور

یعنی داغوووونه این بچه تربیت صفررر

خداروشکر دیگه چند ماه پیش رفتن ، همه نفس آسوده کشیدن ، همه جا رو به گند میکشید هی فرت فرت، در خونه رو باز کرد میومد تو اسانسور  

شما چی تعریف کنید ببینم ؟

غصه نخور درست میشه.

اوههههه  

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تقصیر بچه که نبوده مامانش بلد نبوده یاد بچه اش تربیت بده البته منم یه خواهر شوهری دارم متاسفانه بچه هاش همین رفتارو دارن هر وقت میخوان بیان خونه ام من بجا اینکه خوشحال شم فقط به این فکر میکنم مثلا امروز کی تموم میشه و اینا میرن از خونه ام نه اینکه بگی وسواسم نه ولی آخه آدم باید به تمیزیش اهمیت بده خواهر من دخترش دوسالشه اینقدر خواهر زاده ام تمیزه حتی جایی که ببینه کثیفه یا بوی بدی میاد با اینکه کوچیکه هر کاری کنی دیگه پاشو تو اون مکان نمیزاره

همسایه ایکه همش به ما میگفت ساکت. ساعت یک شب از مسافرت اومد. باسرو صدا از تو پله ها...لامپارو روشن کررد. بعدبوی گند سطل اشغالش,که انگار یه ماه مونده بود و بوی پی پی بچه ساختمون برداشت. بعد بچش هی عر میزد.بعد صدای تلویزیون و روضه...بعد هی دراشو میکوبید و کاغذ مچاله و پاره میکرد در سکوت شب...دگه طاقتم نیومد و گفتم چه خبرتونه و اینگونه بود که دعوای من و همسایه اغاز شد.....