2777
2789
عنوان

اقدامی های تیرماه 98بیاین با همدیگه باشیم واترژی بدیم ب همدیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 45 پست
انشالله ب زودی جواب میگیری.دکتر رفتی?دارو هم مصرف کردی?شوهرت سالمه?

اره رفتم

فقط آمپولhcg و قرص پروژسترون و استرومارین بهم داد که این ماه دو روز هم زودتر پریود شدم

شوهرم و نمیدونم

خودم فولیکولام ریز بود

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قصدبارداری ندارم ولی ماه پیش دقیقافکرکنم ۲۹ یا۳۰ بوددوتاقرص اورژانسه خوردم تازه پری تمام شده بودب ...

عزیزم قرص اورژانس رو باید یه دونه بخوری احتمالا هورمونات ب هم ریخته نگران نباش عزیزم.

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 
سلامانشاالله این ماه نی نی بیاد تو دلت  منم دوسال و ۳ ماه عروسی کردم ولی برا اقدام‌دو دلم میگم ...

منم هی دو دل بودم ولی الان پشیمونم

فک میکردم با اولین اقدام حامله م

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
من ۹ ماهه اقدامم ولی خبری نیست جمعه باید پریود بشم نمیدونم چی میشه فعلا که تمام علائم پریودی رو دارم

منم جمعه موعدمه و هیچ علامتیم ندارم و به این علائم مسخره ام دل خوش نمیکنم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

منم .یک سالو نیم بعد عروسیم .باردار شدم . دخترم پنج سالشه  جلوگیریمم طبیعی بوده  حالا  واسه دومی ۱۱ماهه  اقدامم . اقام ضعیفه  اصلا راضی نمیشه بره دکتر  . دخترم خیلی تنهاست  زودرنج شده 😢😢  اشتباه کردم زیاد جلوگیری کردم 😔 احتمالا خودمم ضعیف شدم اخه قرص لتروزول و کلومیفن  آمپول  هیچ اثری روم نداشت 

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

شوهرت اگه دارو نمیخوره با مواد غذایی تقویتش کن 

عسل و 4 مغز خیلی خوبه براش 

شیر بادام 

انبه و یه سری چیزای دیگه 

با اب داغ هم اصلا نباید دوش بگیره

ورزش و تحرک هم باید داشته باشه

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 
سلامانشاالله این ماه نی نی بیاد تو دلت  منم دوسال و ۳ ماه عروسی کردم ولی برا اقدام‌دو دلم میگم ...

ن اصلا از همین الان شروع کن

یه چیزی بگم.من ناخواسته یابگم خدا خواسته باردارشدم یعنی الان سه روز از پری میگزره؛این سه روز که فهمیدم باردارم دنیا رو سرم خراب شده وبه فکر سقطش بودم.میدونم کارم اشتباهه ولی خب چه کنم.حالا موندم ازکار خدا که چرا به یکی نمیده وبه کسی که نمیخواد میده.

خدایا بابت همه چی ازممنونم!
شوهرت اگه دارو نمیخوره با مواد غذایی تقویتش کن  عسل و 4 مغز خیلی خوبه براش  شیر بادام&nb ...

همه اینمار را رو انجام میدم همیشه فقط داروی شمیایی ودکتر داروی محلی نمیخوره.