2777
2789

خیلی ها دارند اکثریت با طب سنتی درمان شدند باید مواد کارخانه ای کمتر بخوری، مرغ و خروس محلی بخوری، گوشت گوسفند، مصرف روغن کم شه، ماکارونی و ترریخته نخوری خیلی، پیاده روی خوبه، دمنوش های ارامبخش بخور استرست کم کن سردیجات کمتر بخور فست فود کلا حذف کن کنسرو تا میتونی نخور اگر عفونت داری درمان کن مواظب باش وزنت بالا نره 

تاپیک های مفید منو تگ کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره باید مراقب باشی مخصوصا اگر قرص میخوری پیاده روی تند روزانه نیم ساعت موثره 

شما هم داشتین؟؟؟؟

آخه من فقط کلا برنج و مرغ فقط میخورم اونا رو هم بخام کم کنم دیگ هیچی!

روزانه مصرف سیاهدونه و عسل فراموش نشه بهش میگن دوسین یه سرچ بزنی تو نت برات میاد بالا طرز استفادش، دمنوش پونه مصرف کن که عفونت از بین میبره و برای مو زاید هم خوبه، دارچین دم کن بخور، بعد از اصلاح روی جاهایی مو زاید داری روغن رازیانه بمال موثره 

شما هم داشتین؟؟؟؟ آخه من فقط کلا برنج و مرغ فقط میخورم اونا رو هم بخام کم کنم دیگ هیچی!

مرغ هورمونی بدترت میکنه عزیزم مصرف برنج هم قطع نکن کمتر کن، سعی کن رژیم غذاییت اصلاح کنی، به اندازه بخور میان وعده میوه بخور، اب میوه طبیعی، همه نوع غذایی بخور ولی طبیعی و به اندازه، روغن زیتون و روغن زرد گاوی اینا استفاده کن 

عزیزم نگران نباش چند ماهی رعایت کنی بهبود پیدا میکنی و کلا حواست بهش باشه بچه دار هم میشی مشکل خاصی نیست فقط صبور باش دوره درمانت کامل طی کن و مراعات کن چه از لحاظ غذایی چه از لحاظ هایی که گفتم، دکتر طب سنتی هم برو بد نیست حواست به پرولاکتین بدنت هم باشه که با ازمایش و پزشک راهنماییت میکنند که بالاست یا نه