خیلی ها دارند اکثریت با طب سنتی درمان شدند باید مواد کارخانه ای کمتر بخوری، مرغ و خروس محلی بخوری، گوشت گوسفند، مصرف روغن کم شه، ماکارونی و ترریخته نخوری خیلی، پیاده روی خوبه، دمنوش های ارامبخش بخور استرست کم کن سردیجات کمتر بخور فست فود کلا حذف کن کنسرو تا میتونی نخور اگر عفونت داری درمان کن مواظب باش وزنت بالا نره
روزانه مصرف سیاهدونه و عسل فراموش نشه بهش میگن دوسین یه سرچ بزنی تو نت برات میاد بالا طرز استفادش، دمنوش پونه مصرف کن که عفونت از بین میبره و برای مو زاید هم خوبه، دارچین دم کن بخور، بعد از اصلاح روی جاهایی مو زاید داری روغن رازیانه بمال موثره
شما هم داشتین؟؟؟؟ آخه من فقط کلا برنج و مرغ فقط میخورم اونا رو هم بخام کم کنم دیگ هیچی!
مرغ هورمونی بدترت میکنه عزیزم مصرف برنج هم قطع نکن کمتر کن، سعی کن رژیم غذاییت اصلاح کنی، به اندازه بخور میان وعده میوه بخور، اب میوه طبیعی، همه نوع غذایی بخور ولی طبیعی و به اندازه، روغن زیتون و روغن زرد گاوی اینا استفاده کن
عزیزم نگران نباش چند ماهی رعایت کنی بهبود پیدا میکنی و کلا حواست بهش باشه بچه دار هم میشی مشکل خاصی نیست فقط صبور باش دوره درمانت کامل طی کن و مراعات کن چه از لحاظ غذایی چه از لحاظ هایی که گفتم، دکتر طب سنتی هم برو بد نیست حواست به پرولاکتین بدنت هم باشه که با ازمایش و پزشک راهنماییت میکنند که بالاست یا نه