2777
2789
حدود 6 ماه هفته ای سه جلسه میرفتم عالی بود الان میخوام دوباره شروع کنم

وای ممنون که بهم انرژی دادی

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دو ماه شکمت جمع شد؟؟؟

آره من قبل بارداريم خيلي لاغر بودم بعدش شكم و پهلو آوردم واقعا خوب داشتم پيش ميرفتم ولي .... الان ديگه با دوتا بچه محال بتونم برم ورزش 😢

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
تی ار ایکس براچیه؟؟؟؟

تي آر ايكس به نظرم خيلي سنگينه من شوهرم يه مدت ميرفت نتيجش عالي بود ولي خيلييييي سخت بود پيلاتز به نظرم مناسبتره

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
آره من قبل بارداريم خيلي لاغر بودم بعدش شكم و پهلو آوردم واقعا خوب داشتم پيش ميرفتم ولي .... الان دي ...

عزیزم من از نت فیلمش رو دانلود کردم تو هم دانلود کن هرروز باهاش ورزش کن 43دقیقه هستش

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
از طریق فیلمش تو خونه هم میشه یا حتما کلاسش رو باید رفت

من فیلمش رو دانلود کردم 43 دقیقه اس

تي آر ايكس به نظرم خيلي سنگينه من شوهرم يه مدت ميرفت نتيجش عالي بود ولي خيلييييي سخت بود پيلاتز به ن ...

برا خانوما پیلاتس سبکتره ممنون از راهنماییت