سلام رفتم دکتر ان تی گفتش جفت پایینه. با این حال خیلی استرس گرفتتم آخه چرا همه جیش خوبه ولی فقط جفت پایینه. اصلا نه دردی دارم. نه خونریزی هیچی. پس چرا جفت پایینه کیا تجربهجفت پایین داشتن و خودشو کی کشیده بالا. میگن جفت پایین از علائم پسره. یدفعه سقط نشه. خیلی ناراحتم. چه راه حلی دارین بهم بدین. مرسی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید خیلی استراحت کنی پله و توالت ایرانی و رابطه ممنوع رحمت که بزرگ بشه جفت هم میره بالا ...
رابطه که اصلا نداشتم تا این ماه سوم. پله هم خونه ام پله داره. استراحت مطلق هم که نمیشه. شوهرم خیلی قابلمه ایی (شکمو) هستش. بچه همش سمت چپمه. چرا وسط نیست؟؟ آخه دکتر همش سمت چپ سنو میکرد.
اره میگن درصد جفت پایین جنسیت پسر بیشتر از دختره. چون هم احتمال سقط زیاده هم اینکه کلا جنین پسر کمتر از دختر شانس برا زنده بودن داره. امیدوارم هر چی هست جنسیت سالم و به موقع ب دنیا بیاد. مرسی از راهنماییاتون