2777
2789

سلام رفتم دکتر ان تی گفتش جفت پایینه. با این حال خیلی استرس گرفتتم آخه چرا همه جیش خوبه ولی فقط جفت پایینه. اصلا نه دردی دارم. نه خونریزی هیچی. پس چرا جفت پایینه کیا تجربهجفت پایین داشتن و خودشو کی کشیده بالا. میگن جفت پایین از علائم پسره. یدفعه سقط نشه. خیلی ناراحتم. چه راه حلی دارین بهم بدین. مرسی. 

عشقم دخترم و باباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۵هفته خونریزی کردم‌جفتم مارژینال بود یعنی خیلی پایین...تا سونو آنومالی استراحت مطلق بودم سونو آنومالی گفتن رفته بالا بچمم پسره

میشه سه تا صلوات برا خوشبختیمون بفرستی؟حاجت رواشی ان شاءالله❤
باید خیلی استراحت کنی پله و توالت ایرانی و رابطه ممنوع  رحمت که بزرگ بشه جفت هم میره بالا  ...

رابطه که اصلا نداشتم تا این ماه سوم. پله هم خونه ام پله داره. استراحت مطلق هم که نمیشه. شوهرم خیلی قابلمه ایی (شکمو) هستش. بچه همش سمت چپمه. چرا وسط نیست؟؟ آخه دکتر همش سمت چپ سنو میکرد. 

عشقم دخترم و باباشه

هیچی باید استراحت داشتی باشی کامل تا هفته هجده بره بالا . جفت پایین هم هیچ ربطی به جنسیت نداره 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

اره میگن درصد جفت پایین جنسیت پسر بیشتر از دختره. چون هم احتمال سقط زیاده هم اینکه کلا جنین پسر کمتر از دختر شانس برا زنده بودن داره. امیدوارم هر چی هست جنسیت سالم و به موقع ب دنیا بیاد. مرسی از راهنماییاتون

عشقم دخترم و باباشه
[QUOTE=96429056]استراحت مطلق نمیخواد ولی خودتو خسته هم نکن مواظب باش تا بره بالا [/QUOTEبه سمت چپ با ...

تا ماه شیش هرطور راحتی بخواب تاثیری در جفت نداره ولی میتونی مثلا شبا زیر پات یه بالش کوچیک بذاری یه کم بیاد بالاتر 

از ماه شیش به پهلوی چپ