2777
2789
عنوان

خواب در اوج خستگی...ولی نمیشه

7241 بازدید | 17 پست

خانما من دیشب تا امشب فعالیتم خیلی بالا بود و مدام در حال تمیز کردن منزل و مهمون داری بودم... ساعت 1 مثلا گفتم بخوابم . از خستگی مفرط دوست داشتم زمین دهن باز میکرد و من رو میبلعید. ولی بدنم اینقدر ضعف میره نمیزاره بخوابم. دراوج خواب, خوابم نمیبره. کسی اینطور بوده ؟ من زیاد اینطور میشم و اونقدر باید عرض و طول تخت رو وول بخورم تا خوابم ببره. اخر هم دیدم خوابم نمیبره گفتم شاید گرسنمه. باز یه چیز خوردم ولی کلا پرید و ترجیح دادم بیام نی نی سایت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم اينجوريم از خستگي زياد خوابم نميبره بدن نياز به آرامش داره برو يه ليوان شير گرم بخور وبه چيز ...

اون فکر که فراوونه. از درز در دستشویی بگیر تا سوراخ شدن لایه ازون

بیشتر ضعف بدن داره اذیتم میکنه

اخه نمیخوام قرصی بکنم خودمو. فوقش اونقدر پشت این لپ تاپ میشینم تا از خواب بیهوش بشم

نه بابا قرصی چیه. دیکلوفناکی چیزی میخورم من

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...