نه شاید روزاهای اخر نطفه منعقد شده واسه همین هنز بیرنگه واسه من بعد سه هفته بارداری خطش بی رنگ بود من همون روز اول پاکی باردارشدم
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعااا؟؟ يعني سه هفته خطش كمرنگو محو ميفتاد؟؟ نگران شدم كه نكنه خارج رحمي باشه بتا كم ميره بالا ا ...
آره عزیزم بعد سه هفته کمرنگ بود
یه هفته دیگه صبر کن
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
من دیروز زدم اولش حالمو بد گرفت سقط اومد به فکرم ولی بعدش پشیمون شدم
چرا اخه دلت میاد
خدااز زبونت بشنوه كلي انرژي مثبت دادي بهم 🌻😍🤩 توكل به خدا ايشالا هرچي از خداميخواي خيرو صلاحه به ...
ممنونم عزیزم
کلن کار مادرینی نگرانی....این اولشه تازه😁
انشالله شماهم یه نی نی خوشگل ومامانی نصیبت میشه