2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون گل فروشه؟؟

855 بازدید | 24 پست

من شوهرم گل فروشه و دستاش به گل آلستر حساسیت داره.کلا این گل حساسیت زاس واسه بعضیا بیشتر واسه بعضیا کمتر.دستای شوهرم خیلی داغون شده.تیکه تیکه شده انگشتش و مدام خون میاد با کوچکترین خرکت.کسی راه حلشو میدونه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وازلین

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
درآمد داره گل فروشی؟  خب دستکش بزنه

درامدش خوبه شکر خدا.دستکش های معمولی که میگه سریع پاره میشه و دستگش های باعبونی و اینا هم میگه نمیتونم راحت باهاشون کار کنم.خیلی اعصابم خورده میاد خونه دستاشو میبینم😑😑😑

دستکش دست کنه شبا دستشو ویتامین آد یا وازلین بزنه شاید بهتر شه

ویتامین آ د که هر شب مرتب استفاده میکنه.اما هیچ تاثیری نداره.فقط پوستشو نرم تر میکنه که خشک نباشه و خون نیاد

عزیزم هیچی مثل وازلین نیست

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
اخجون چه شغل خوشگلو خوشبو و لذت بخشی 😍 ازاون دستکش پرستاریا بگو دستش کنه ک چسبونه لاستیکیه

ممنونم😍از اونام یه مدت دستش میکرد میگه خار گلا پارش میکنه.واقعا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه