2777
2789
عنوان

راهی برای سریع باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست

اسید فولیک روزی یکی خودت و شوهرت بخورید

گرمیجات بخور

بعد از هر نزدیکی نیم ساعت دراز بکش و بهتره رو پهلو راست باشه 

دوش آب گرم ممنوع واسه هر جفتتون

در زمان اقدام روزی یه دونه موز بخورید ،هر دو

توکل به خدا،بسم الله الرحمن الرحیم و حتی الامکان وضو داشتن یادت نره،بعد از نزدیکی غسل هم حتما انجام بده البته یک ساعت بعدش

انشالله بزودی باردار میشی

تونستی برو یه عطاری معتبر یکم دارو گیاهی هم بهت بده

خدایا شکرت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم می خوام اقدام کنم کم کاری تیروئید دارم قرص می خورم مشکلی پیش می یاد به نظرت؟؟

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد منم دارم روزی یه نصفه قرص لووتروکسین میخورم فقط دکترم گفته حامله شدم باید جمعه ها رو یه دونه کامل بخورم نه نصفه

یعنی سه ماه باید فولیک اسید بخورم  مرسی دوستم از راهنمایید

کیت تخمک گذاری استفاده کنی روز تخمک گذاری دستت میاد وسطای سیکل میشه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
بچه ها علایم داره  تیرویید

کم کاری علایمش اینه ک زارت و زورت چاق میشی حتی وقتی ک خیلی رژیم گرفتی و ورزش میکنی و موهات کدر و خشک میشه اکثر اوقات خسته ای یعنی کندی هی کارا رو امروز فردا میکنی اما مهمترینش اضافه وزنه 

من خودم همه این علایمو داشتم 

یعنی سه ماه باید فولیک اسید بخورم  مرسی دوستم از راهنمایید

آره عزیزم، اگر هم اصلا مشکل تیرویید نداری بهتره بجای فولیک اسید، یدوفولیک بخوری، حتما دکتر برو! یک تست پاپ اسمیر هم باید بدی

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
اسید فولیک روزی یکی خودت و شوهرت بخورید گرمیجات بخور بعد از هر نزدیکی نیم ساعت دراز بکش و بهتره رو ...

مرسی عزیز دلم بخاطر راهنمایید تورخدا برام دعا کن زیاد انتظار نکشم  

دکتر نرفتم میگم حدعقل ی ماه شانسی امتحان کنم اگه نشدم برم دکتر برا چکاپ 

نه عزیزم اول باید چکاب کنی،خدایی نکرده یه چیزیت بالا پایین باشه منجر به سقط میشه.

یه چیزایی مثل کم خونی،تیروئید،پرولاکتین،ویتامین D3 اینا خیلی مهمه.پاپ اسمیرم باید بدی مهمه که عفونت نداشته باشی.

خدایا شکرت   
مرسی عزیز دلم بخاطر راهنمایید تورخدا برام دعا کن زیاد انتظار نکشم  

چشم عزیزم قابل باشم دعات میکنم،انشالله که زودی مامان بشی.توام دعا کن واسه من قراره از این ماه اقدام کنم

خدایا شکرت   
نه عزیزم اول باید چکاب کنی،خدایی نکرده یه چیزیت بالا پایین باشه منجر به سقط میشه. یه چیزایی مثل کم ...

مرسی گلم از راهنمایید شوهرمم همینو میگه میگه هم من هم خودت ازمایش بدیم ببینیم مشکلی نی

چشم عزیزم قابل باشم دعات میکنم،انشالله که زودی مامان بشی.توام دعا کن واسه من قراره از این ماه اقدام ...

ب امید خدا انشالله خدا دل همه منتظرارو شاد کنه وب شماهم فرزند سالم صالح عطا کنه