2777
2789
عنوان

تحصیل کرده ها یه لحظه بیان

225 بازدید | 18 پست

سلام دوستان  بنظرتون فرق بین  مدرک تحصیلی رشته ای مثل مدیریت مالی یا بازرگانی یا دولتی   یا حسابداری   از دانشگاه دولتی معتبر با  پیام نور  و ازاد چیه  

من فکر میکردم اگه تو دانشگاه دولتی معتبری مثل شهید بهشتی یا علامه طباطبایی این رشته ها رو بخونی خودشون میبرنت سرکار ولی دوستم گفت نه اینطور نیست   این مدرکش با پیام نور و آزاد هیچ فرقی نداره و باید ازمون استخدامی بدی تا قبول شی   

من خودم دارم واسه کنکور ۹۹ میخونم برای فرهنگیان میگم اگه احتمالا تومصاحبه و گزینش فرهنگیان قبول نشم این رشته ها رو تو دانشگاه دولتی بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ارشد روانشناسیم هیچ کجا برای کار نپرسیدن مدرکت از کدوم دانشگاهه، اگر کار دولتی بخوای آزمون میزارن قبول بشی مصاحبه داره و مهم نیست ازکجامدرک گرفتی،کار خصوصی هم بستگی به کارفرمات داره که براش مهم باشه یا نباشه ، تو بعضی رشته ها مثل پزشکی یا مثلا وکالت و قضاوت مهمه از کدوم  دانشگاه مدرک گرفتن ولی  بقیه نه خیلی 

هیچ فرقی نمیکنه. انشالا قبول شدی برو دنبال کار تا مدرکت رو بگیری یه مقدار سابقه کاری و تجربه کاری دا ...

وااای چه بد    نباید فرقی باشه برای کسی که این همه زحمت کشیده و دولتی قبول شده با کسی که بدون تلاش آزاد رفته      شاید خب تو اولی یادگیریشون بهتر باشه و بهتر ازمون قبول بشن

عزیزم من ارشد روانشناسیم هیچ کجا برای کار نپرسیدن مدرکت از کدوم دانشگاهه، اگر کار دولتی بخوای آزمون ...

من میخام برای کنکور سراسری ۹۹ بخونم  فرهنگیانو دوست دارم  اما خب میترسم تو مصاحبه و گزینشش قبول نشم    برای همین گفتم اولویت های دیگمو حسابداری و مدیریت بزنم تو دانشگاهای دولتی فکر میکردم اونا میبرنم سرکار که دوستم گفت نه اینطور نیست     الان دو دل شدم که این همه هم نشینم پشت کنکور و زجر کشان  و عمر طلف کردن    برم پیام نور  مدیریتی چیزی    ولی خب دل از فرهنگیان و معلمی هم نمیکنم از طرفی هم میترسم تو مصاحبه و ایناش قبول نشم

بله معلومع

اخه اینا میگن  برای دولتیام کار بزور پیدا میشه با ازمون اگه هم ازمون قبول شن مثلا با پیام نوری    جفتشون تو یه سطحی هستن اخه مگه میشه بنظرم باید دولتیه تو اولویت باشه