2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه شوهرم اینکارو‌کنه؟

629 بازدید | 41 پست

منو شوهرم از هم جدا زندگی میکمیم خونه مشترک نداریم طلاق نگرفتیم ولی بخاطر مسایل مالی جداییم.من خونه بابامم اونم تو کانکس سرکارش میخوابه.یه سوال فکرمو درگیر کرده اینکه بنظرتون ممکنه شوهرم اونجا زن ببره رابطه داشته باشه؟اخه تو این مسله گرمه و از منم رابطه نمیخواد منم خیلی نیاز دارم.ولی واقعا این ذهنمو درگیر کرده اونجا تنهام هست ممکنه زن ببره؟

چی بگم والا

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

ترجیح میدم بگم نه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ذهنتو درگیر نکن خیلی

هم ممکنه این کارو کنه هم ن

بعدم احتمالش خیلی پایینه چون محل کارشه اخه

هیچوقت خودتون رو بخاطر عقاید دیگران عوض نکنید حالا هرکس ک باشه😡

ما شوهرت نمیشناسیم ک چه جور مردیه ک بخوایم قضاوتش کنیم این سوال باید ازخودت بپرسی گلم ولی سعی کن بهش فک نکنی خودت فقط اذیت میشی

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
ما شوهرت نمیشناسیم ک چه جور مردیه ک بخوایم قضاوتش کنیم این سوال باید ازخودت بپرسی گلم ولی سعی کن بهش ...

اونجا مال خودش نیست صابکارش داده بهش درواقع خواسته کمکش کنه بهش جا داده.اونجا حموم نداره هرشب میره خونه دوستش حموم.لابد یه دلیلی داره دیگه

کلا چ‌جوری رابطه دارید شماها باهم؟ من ب این نتیجه رسیدم خیلی احتمالش کمه ی مرد تنها خلاف کنه معمولا ...

ینی چی پایه میخوان.؟ اخه شوهر من خیلی نیازش بالاست من میگم حتما جایی تامینه که نیاز بمن نداره دیگه