دنیاومینا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 1274 عنوان بهترین شیر خشک برای وزن دهی 22235 بازدید | 21 پست سلام بچه ها خوبید ؟ میخاسم بپرسم مامانی که تجربه شیر خشک دادن دارن بگن کدوم شیر خشک خوب وزن دهی داره ،من ببلاک اول دادم دیدم وزن نمیگیره، آپتامیل دادم جیغ میزد ،تروویتال دادم خوب بود ولی یبسش میکرد ،الان نان میدم خوبه ولی وزن نمیده اینم ،میدونم به ژنتیک هم بستگی داره ولی هم من تپل بودم هم باباش ،نمیخام تپل بشه ولی حداقل وزن خودشو داشته باشه دیگه 1398/04/16 | 20:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rakhshan عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 4425 عزیزم بیس تمام شیر خشکا یکیه.مهم اینه که نی نی زیاد بخوره چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
Belle عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 22147 من از اول نان دادم راضی بودم ولی الان دیگه نمیخوره میخوام عوض کنم گیگوز بدم. ۱۴ ماهشه عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
دنیاومینا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 1274 خیلی کمم نمیخوره ،ولی اصلا انگار داره آب میخوره
تابلو۱۱ عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 597 پسرمن ۴ماهشه هم ریفلاکس داره همیبوست چه خاکی به سرمکنمسه بارمبردمش دکتر ولی بیفایده یوده تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیممال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤
دنیاومینا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 1274 پسرمن ۴ماهشه هم ریفلاکس داره همیبوست چه خاکی به سرمکنمسه بارمبردمش دکتر ولی بیفایده یوده غذا بهش بده دختر منم داشت از ۴ ماهگی بهش غذا دادم
تابلو۱۱ عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 597 غذا بهش بده دختر منم داشت از ۴ ماهگی بهش غذا دادم تازه رفته تو۴ماهشما ددخترتوبردی دکتر چیگفت چه دارویی داد؟؟ تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیممال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤
دنیاومینا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 1274 من از اول نان دادم راضی بودم ولی الان دیگه نمیخوره میخوام عوض کنم گیگوز بدم. ۱۴ ماهشه من شنیدم سوپرامیل خوبه واسه وزن دهی ولی وقتی چربی و کالریشو دیدم از نان کمتر بود !
today عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 3490 پسرمن ۴ماهشه هم ریفلاکس داره همیبوست چه خاکی به سرمکنمسه بارمبردمش دکتر ولی بیفایده یوده ببلاک مخصوص کسایی ک رفلکس دارن هست بپرس منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
دنیاومینا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 1274 تازه رفته تو۴ماه شما ددخترتوبردی دکتر چیگفت چه دارویی داد؟؟ هیچ دارویی ،اول گفت پرخوری داره ،کم کم بهش میدادم در فواصل کم ،خیلی بهتر شد ، از وقتی ام به غذا میفتن بهتر میشن
today عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 3490 من شنیدم سوپرامیل خوبه واسه وزن دهی ولی وقتی چربی و کالریشو دیدم از نان کمتر بود ! اگه وسعت میرسه سیمیلاک بگیر من کلا بچم شیرخشکی نبود نمیگرفت فقط شیر خودمو میخورد .ولی سیمیلاک آمریکایی و چربه و برای وزن دهی عالیه منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
تابلو۱۱ عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 597 پسر من تواین ماه با اینکه هم شیرخشک میخورد هم شیر خودموفقط ۴۰۰/گرم اضاف کرده الانم داره وزن کم میکنه شیر نمیخوره دوتا مک میزنه هی گریه میکنه تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیممال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤
دنیاومینا مدیر استارتر عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 1274 نه والا خیلی گرونه ،فکر کنم الان بالای ۱۵۰ هست درسته؟
تابلو۱۱ عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 597 ببلاک مخصوص کسایی ک رفلکس دارن هست بپرس بهش دا مولی بیفایده بود تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیممال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤