2777
2789
عنوان

بهترین شیر خشک برای وزن دهی

22235 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها خوبید ؟ میخاسم بپرسم مامانی که تجربه شیر خشک دادن دارن بگن کدوم شیر خشک خوب وزن دهی داره ،من ببلاک اول دادم دیدم وزن نمیگیره، آپتامیل دادم جیغ میزد ،تروویتال دادم خوب بود ولی یبسش میکرد ،الان نان میدم خوبه ولی وزن نمیده اینم ،میدونم به ژنتیک هم بستگی داره ولی هم من تپل بودم هم باباش ،نمیخام تپل بشه ولی حداقل وزن خودشو داشته باشه دیگه

عزیزم بیس تمام شیر خشکا یکیه.

مهم اینه که نی نی زیاد بخوره

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا بهش بده دختر منم داشت از ۴ ماهگی بهش غذا دادم

تازه رفته تو‌۴ماه

شما ددخترتو‌بردی دکتر چی‌گفت چه دارویی داد؟؟

تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیم‌مال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤
پسرمن ۴ماهشه هم ریفلاکس داره هم‌یبوست چه خاکی به سرم‌کنم‌‌سه بارم‌بردمش دکتر ولی بیفایده یوده

ببلاک مخصوص کسایی ک رفلکس دارن هست بپرس

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
تازه رفته تو‌۴ماه شما ددخترتو‌بردی دکتر چی‌گفت چه دارویی داد؟؟

هیچ دارویی ،اول گفت پرخوری داره ،کم کم بهش میدادم در فواصل کم ،خیلی بهتر شد ، از وقتی ام به غذا میفتن بهتر میشن

من شنیدم سوپرامیل خوبه واسه وزن دهی ولی وقتی چربی و کالریشو دیدم از نان کمتر بود !

اگه وسعت میرسه سیمیلاک بگیر من کلا بچم شیرخشکی نبود نمیگرفت فقط شیر خودمو میخورد .ولی سیمیلاک آمریکایی و چربه و برای وزن دهی عالیه

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

پسر من تو‌این ماه با اینکه هم‌ شیرخشک میخورد هم شیر خودموفقط ۴۰۰/گرم اضاف کرده الانم داره وزن کم میکنه شیر نمیخوره دوتا مک میزنه هی گریه میکنه

تازه وارد نیستم ،کاربری قبلیم‌مال ۹۶٫۲٫۱۶ بود نامردا ترکوندنم😤😤