2777
2789
عنوان

گوشواره نوزاد

299 بازدید | 13 پست

مامانا دخترم تازه گوششو سوراخ کرده گوشواره حلقه ای گذاشتم تو گوشش الان فقط قسمتی که نازک تره تو گوشش میچرخه بقیه اش که کلفت تره نمیچرخه طوری نیس یا باید کل گوشواره تو گوش بچه بچرخه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با روغن چرب کن و بچرخون  نیازی نیس کل گوشواره بچرخه فقط یکم بچرخون ک گوشواره نچسبه ب گوشتش

چراب میکنم اون قسمت نازکه قشنگ میچرخه ولی کلفته نشد منم کلنجار نرفتم ترسیدم

گوشش راسوراخ کردی مگه همان وقت ازاین گوشواره صدحساسیت هانکردتوگوشش ازاین میخی ها؟ من که سوراخ کردم ...

آره از این گوشواره گذاشت ولی پشتش تیزی داشت گوشش پشتش خیلی قرمز شده بود منم در آوردم طلا گذاشتم بعد یه هفته

آره از این گوشواره گذاشت ولی پشتش تیزی داشت گوشش پشتش خیلی قرمز شده بود منم در آوردم طلا گذاشتم بعد ...

اشتباه کردی 

میرفتی بدلی جاتی هامیگفتی پشتی گوشواره میخام یک چیزپلاستیکی بودمیذاشتی داخل ان واذیت نمیشد هزارتومنم بود

الان احتمال داره گوشش عفونت کنه مواظبش باش 

چون بایدحتما20روزتا1ماه باشه

بالکل وپمادبزن بهش

اشتباه کردی  میرفتی بدلی جاتی هامیگفتی پشتی گوشواره میخام یک چیزپلاستیکی بودمیذاشتی داخل ان وا ...

طلا که بهتر از بدله فعلا که خداروشکر هیچیش نشده.خودشم گفت بعد از ده روز در بیار من یه هفته شد ۳،۴روز فرقش شد

طلا که بهتر از بدله فعلا که خداروشکر هیچیش نشده.خودشم گفت بعد از ده روز در بیار من یه هفته شد ۳،۴روز ...

عزیزم ببخشید اگه هنوز تو سایت هستین لطفا جواب بدین

منم گوشواره حلقه ای انداختم گوش دخترم خیلی گریه کرد نذاشت قفلشون کنم چطوری میشه قفلشون کرد بلد نیستم؟

من یعنی یه دونه صرفا جهت نمونه