2777
2789

با یکی از اقوام رفته بودیم شمال محبور بودیم یا جوجه بزنیم یا بریم رستوران موقع برگشت که رفتیم من یه غذا خواستم ولی شوهرم گفت یه پرس اکبر جوجه بیارن یه برنجم برا من بیارن 

خیلی با لحن توهین امیزی گفت که من نمیتونم پنجاه تومن به تو غذا بخرم خواهرشم بود اونم گفت نچ نچ ببین به خاطر شکم چیکار میکنی د صورتی که به قران من ۴۷ کیلوام تو خونه نه نهار میخورم نه صبحونه فقط شام میخورم اونم کم میخورم خودش ۱۱۰ کیلو غذاشم زیاده بار اولشم نیست یه بار با مامانم رفتم بیرون فلافل بخورم بهش گفتم گفت من راضی نیستم مامانتو مهمون کردی خلاصه همیشه همینه خرید میریم بشکونم میگیره که خرید نکن بخدا من وسط عبدل اباد یه بار کتک خوردم وضغ مالیشم خوبه ولی برا من ناراحته که خرج میکنه دیروز میگه من راضی نیستم تو خونه من غذا میخوری خیلی دلم شکست بچه ها همیشه وقتی پول خرج میکنه من استرس دارم 

واسه چی موندی تو این زندگی؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخواستت و ازدواج کردی؟ این رفتارا نشونه اینه که نمیخوادت چطور روش میشه اینجوری کنه 😐یا تو اغراق میکنی یا شوهرت خیلی وقیح و پررو شده 😐

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.