2777
2789
عنوان

وزن نوزاد 3 ماهه من

312 بازدید | 17 پست

سلام خانما 

من پسرم امروز 3 ماهش تموم شد .

وزن تولدش 2800 بود 

وزن دو ماهگی 4450 بود 

امروز که بردم وزن کرد شده بود 4700 یعنی تو یک ماه 150 گرم اضافه کرده ک خیلی کمه .بهداشت گفت شیر خشک بده .

خیلی اعصابم خرد شده و ناراحتم کسی تجریه ایی داره کمکم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من دوماهگی پنج کیلو‌بود با اینکه وزن تولدش از بچه شما کمتر بود ۲۶۰۰بود احتمالا شیرتون خوب نیس بهتره شیر خشک بدین بهش

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

عزیزم شیر خشک بده اشکالی ندارهد

پسرم دنیا اومد 3 و نیم بود یک ماهگی 3 و 700دو ماهگی 4و 400  

که از دو ماهگی با نظر دکترش شیر خشک استفاده کردم خداروشکر وزنش خوب بالا رفت سه ماهگی شده بود شیش کیلو همینطور وزنش خوب بالا رفته ..زیاد هم شیر خشک ندادم ماهی یک یا دو تا قوطی فقط کمکی بهش دادم    

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

ببرش پیش متخصص .علایمشو چک کن ببین ریفلاکس نداره 

رفلاکس چه علایمی داره دقیقا .من یکبار بردم دکترش گفتم شیر بالا میاره البته خیلی کم . گاهی حس میکنم شیر تو گلوش میمره و اب دهنش میره بهش رانیتیدین داد

عزیزم شیر خشک بده اشکالی ندارهد پسرم دنیا اومد 3 و نیم بود یک ماهگی 3 و 700دو ماهگی 4و 400   ...

خدا رو شکر برای کوچولوتون .

اره منم حتما میدم بهش اما میترسم شیر خشک بدم شیر خودمو نخوره همش استرس دارم .

رفلاکس چه علایمی داره دقیقا .من یکبار بردم دکترش گفتم شیر بالا میاره البته خیلی کم . گاهی حس میکنم ش ...

تو خواب اب دهنش میپره گلوش؟پسره منم همینجوره ریفلاکس پنهانه هنوز رانیتیدین بهش میدی‌؟شیرتو درست میخوره سینتو پس نمیزنه خودشو قوسی نمیکنه یا اینکه تو خواب هی قد بکشه و خودشو قوسی کنهاینا علایم ریفلاکسه پنهانه .حتما داروشو به موقعه بده .شیر خشک مخصوص ریفلاکس بگیر بهش بده یا اپتامیل پپتی یا بیومیل آی ار بده

تو خواب اب دهنش میپره گلوش؟پسره منم همینجوره ریفلاکس پنهانه هنوز رانیتیدین بهش میدی‌؟شیرتو درست میخو ...

وای اره دقیقااااا همینطوره هنه اینا رو داره.اره رانیتیدین 12 ساعت بهش میدم .موقع شیر خوردن صد بار سینه رو پس میزنه تا یکم بخوره .

گاهی حس میکنم انگار ادامس دهنشه میجوه اینجوری .

ممکنه برای این وزن نگرفته باشه

وای اره دقیقااااا همینطوره هنه اینا رو داره.اره رانیتیدین 12 ساعت بهش میدم .موقع شیر خوردن صد بار سی ...

اره عزیزم.رژیم پروتین گاوی گرفتی؟نباید محصولات گاوی مثل گوشت شیر پنیر ماست کره کشک خامه و هرچیزی که توش شیر وداره بخوری به اضافه تخم مرغ سویا مغزیجات ارده .بنظرم حتما شیر خشک مخشوص ریفلاکسی بگیر من تا دوماهگی فک میکردم شی م کنه که سینمو پس میزنه بهش شیر خشک معمولی میدادم بعد که فهمیدم ریفلاکس داره دیگه بهش شیر خشک ندادم بعد ۴ ماهگی میخاستم عمل کنم دیگه شیر خشک نخورد .بنظرم در روز یکی دو وعده بهش شیر خشک بده نترس عادت نمیکنه من بزور دوروز بهش دو وعده دادم واقعا بنظرم صورتش تپل شد چون پسر منم ۴ ماهگیش خیلی ضعیف شد دندوناشم دراومد که دیگه هیچی .حالا شما هم رژیم بگیر ببسکویت و کیک و بستنی که توش شیر و تخم مرغ داره هم نخور کاکائو هم خوب نیست 

برا اینکه شیرتم کم نشه روزی ی قرص کلیسیم و ی لیوان اب سیب بخور ماکارانی کته ماش ومرغ و بوقلمون هم خوبه من الان پسرم ۶ ماهو نیمشه ۵ ناهگی که بردمش پیش دکترش فقط ۲۰۰ گرم اضافه کرده بود که دکتر گفت غذای کمکی رو شروع کن خداروشکر ۶ ماهگی که بردمش بهداشت یکم وزن اضافه کرده بود