2777
2789
عنوان

اسم دختر کدومش بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 60 پست
قشنگه     برم اینم یاداشت کنم برای خودم ممنون

طهورا و مطهره

یاسمن و یاسمین

یاس و یاسمن

سوگند و سوگل👍

سحر و صدف

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانیا و مانا قشنگ بود

مستانه و افسانه قشنگ بود، بهار و باران خیلی قشنگ بود، پناه و مأوا هم شیک بود.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
مانیا و مانا کمند و کیمیا الهه و الهام غزل و غزاله ساحل و صدف سمانه و سودابه اینا رو شب می دم ...

افسانه و پروانه

افسانه و سمانه

افسانه و فرزانه

اما همون ترانه و ترنم خدایی از همش قشنگتره

بعدم بهار و باران

سودابه و الهه و غزاله و اینا زیاد امروزی نیستنا...

عزیزم اگه اسم فارسی میخوای که الهه و الهام عربین... هانا کردیه... ترنم عربیه... لیلی و لیلا عربین... صدف عربیه... ساحل عربیه... سوگل ترکیه... شیلا هندیه... شیما عربیه... غزاله هم عربیه😉پانیا هم با وجودی که اسم فارسی ذکر شده ولی تو منبع مهنی چون دهخدا نیومده... 

زوجای پیشنهادی من:

آزاده و افشان

تینا و تابان

پانته آ و پریدخت

ترانه و تهمینه

لاله و لاله رخ

دریا و دلارام

دریا و دلبر

سوگند و سودابه

شیوا و شکیبا

شیفته و شکفته

غزل و غنچه